tisdag 4 januari 2011

Ska det vara så jävla svårt!!!

Igår började jag dagen med Nutrilett. Ja ,men det var ju skitbra. Och var duktig hela dagen.
Idag har jag inte druckit Nutrilett men ändå hållt mig på mattan hela dagen.

Men vad köper jag då med till stallet som älsklingen och jag mumsar på när allt är klart?

Jo en varsin SEMLA . Ja men hur smart är det då?
Bara börja om på noll alltså!

Nos (4 av 365)

Fler bilder hittar ni här.

Dag 2. Min första kärlek.

Min första kärlek...

Fick fundera en bra stund innan jag kom ihåg...

Det var nog när jag gick i typ 4an -5an. Till vår matsal i skolan kom det grabbar som gick byggprogrammet på gymnasiet. Dom åt där när dom var på sina praktikuppdrag. Så ja dom var ett par år äldre. Men jag blev över öronen kär i en av dom och om det var besvarat kan man aldrig veta;) Han hade ljust långt hår med pudellockar ,haha. Och stora fina ögon. Blå tror jag.
Vi hade iaf väldigt många ögonkontakt tillfällen så fort vi sågs där i korridorerna.Om det var för att jag ill glodde och dreglade vet jag inte . Eller att jag  kanske var lite söt också ,vem vet?

Till saken hör att han spelade hocky i NHC. Nässjö Hocky Club. så när det blev dax för uppsats i vissa ämne tog jag till fället i akt att såklart välja att skriva om Hockey,haha.

Så klart frågade jag ju killen om jag fick intervjua honom;) Och min kompis och jag gick väldigt mycket på hocky då. Hmm vi förstod oss nog inte på spelet men det var ju inte heller det vi var där för;) Klart han måste märkt att vi hängde även där och glodde,haha. Längre än så kom jag inte i den första kärlekssagan.

Men än idag ser jag honom ibland på stan,och jaa vi tittar fortfarande på varandra;)