När jag arbetar i köket är grunden alltid en organiserad Mice em place (osäker på stavningen). A ni som jobbat/jobbar i kök vet vad det betyder ,haha.
Ordning o reda från början till slut är A och O.
Först en enkel vinägrätt sallad.
Sedan en fräsch Fransk potatissallad.
På grillspetten hade vi Het yoghurtmarinerad Kycklingfilé och Basilika marinerad Ytterfilé.
Till dessert blev det Kolapaj med exotiska frukter och grädde.
I kylen står nu också 2 stora brickor med Exotisk Planka klart till imorn. Ska bara fica ett fat med lax och räkor imorn och garnera tårtan.
Till dessert blev det Kolapaj med exotiska frukter och grädde.
I kylen står nu också 2 stora brickor med Exotisk Planka klart till imorn. Ska bara fica ett fat med lax och räkor imorn och garnera tårtan.
Det var allt för idag. Nu ska här sovas så vi orkar upp till kyrkan imorn bitti. Ser inte bra ut om man snarkar i kyrkan. Fast just det jag snarkar ju inte ;) fast älsklingen säger att jag gör det. Jag tror han ljuger ,hihi.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Alltid trevligt om du säger hej;)