söndag 7 mars 2010

Vilken bra dag.

Jippi!!!!! Idag kom Midsummer Surprise visserligen inte etta ,men en god tvåa på solvalla. Hade det inte varit för hon tog galopp,och hamnade som elfte plats ett tag hade hon nog vunnit. Men hallå dra om alla från den positionen och ändå komma tvåa. Hehe finns att ta av där;) Ska se vad Emeluttan Knutsson har att säga om pluttan. Men tror inte hon är missnöjd.Idag hade vi arrangerat bad kalas för Pontus och ett gäng kompisar. Det var kul, alla badade ,mumsade saft och varmkorv och sedan badade lite till. Efter åkte dom hem med varsin glass och godispåse.
Kvällen gick till att stöka i köket. Har börjat riva tapeter och plocka ner köksluckor. Kul som bara den, hoppas energin håller i sig;)
Har man tagit fan i båten får man ro han i land.

7/3-2010

Oj,klockan är nu 00:41 och jag har precis hängt 2 maskiner tvätt. Fått många punkter genomförda idag. Skönt!

Ibland när man har en massa måsten att ta itu med känns det som man fastnar och trampar vatten. Man trampar och trampar men kommer ingen vart. Men så vips är allt genomfört som man tänkt sig.

Själv har jag alltid små checklistor på allt som ska göras. Och i sinom tid kommer man till slutet av denna listan. Bara för att upptäcka att man börjat skriva en ny. Men utan denna planering och listor fungerar inte min hjärna. Eller så är det något den bara inbillar sig. A ja skit samma , jag gillar att planera;)

Matlistor, inköpslistor..att göra listor. Haha ,många listor blir det.

Men nu gott folk måste jag sova även om jag inte kännt av John Blund sömnsand alls ännu. Sova ensam ,hur kul låter det? Imorn blir det badkalas med massa vilda kids,så bäst att försöka hinna sova några timmar. Och hoppas min väckarklocka Liam behagar sova länge som vanligt.

Natti.

Den som aldrig har tid är den som uträttar minst.