onsdag 25 augusti 2010

Fasan...

Stod det inte på kvällens meny,men det sprang/blåste förbi en fin pippi-kille när vi satt och päste på rummet;)Men på kvällens 3-rätters-meny stod det först sallad,melon och parmaskinka som förrätt.
Till varmrätt Kokt kulpotatis ,panerad flundra och en hummer & apelsinsås.
Efter denna goda måltid fick vi till efterrätt Choklad-cheesecake.
Helt underbart god mat denna afton och åter igen gott i glasen. Har aldrig ätit choklad-cheesecake tidigare men ska absolut googla på det ;)

Phu...

Jaa vad ska man säga? Att sitta på föreläsning är inget latmansgöra. Man sitter förstås bara på röven en hel dag förutom när kaffevagnen kommer. Det är den vi alla sitter och räknar minuterna till. Idag var det intressant,men ack så segt ändå.

Att ha samma som föreläser hela dagen (som idag) är inte bra, man orkar liksom inte ta in hur mycket som helst inom samma ämne. Det tar stopp.

Igår var det en dam på förmiddagen som var beteendevetare och på eftermiddagen var det en man som var livsfilosof/ståuppare. Kan ju säga att eftermiddagen igår var jätterolig. Han hette Gunnar Åsberg och var superkul samtidigt som han var intressant. Damen igår och damen idag minns jag inte namnet på för dom hamnade i en gråzon för mitt intresses gränser.

Nu sitter vi och har slapp stund innan det blir 3-rätters middag kl 18.30. Ska bli mycket spännande och förhoppningsvis gott. Dagens lunch blev för min del salladstallrik även idag,eftersom det serverades en laxpudding. Njaäää den ville jag inte ha.

Nu ska jag äntligen få en stund med era bloggar;) Härligt!

Storm

Mer blåst och storm, men sovit gott. Nu ny kursdag ;)

Vi hörs.