onsdag 24 mars 2010

Kväller i stugan.

Då var dagen snart slut. Eftermiddagen gick för snabbt, vill hinna mer än man gör.Och ha energi till mycket mer också.

På kvällen åkte Emelie ,Pontus och jag till min mor o far i Nässjö. Där grattade vi min pappsen som fyller år imorgon. Vi åt god mat och pratade massor;) Jag hade data lektion med mor som ska lära sig internet bank. Haha det var på tiden, jag satt bredvid medans hon fick mata in räkningar. Så småningom ska hon lära pappa,haha vad duktiga dom är. Amanda var inte med för hon var hos sin pojkvän.

Nu ska jag få Pontus i säng och killa lite hår, det älskar han. Sedan ska jag måla lite i köket, det jag skulle gjort innan idag. Hmm slöade ihop totalt tyvärr. Ajsingbajsing då får man inget gjort.

Ledig dag, underbart!

Vaknade tidigt på jobbet, efter diverse bestyr blev det dax att åka hem. Mmmm ,var så lat så jag tog bilen. Vill komma hem fort till mina älsklingar. Flickorna hade beställt väckning av Rolf idag,så dom var redan iväg till bussen båda två. Pontus var skolklar och satt vid tv,n. Åt frukost med Rolf och njöt av stunden med honom hemma. När Rolf skulle fara till stallet tog han omvägen förbi skolan och släppte av Pontus.

Jag skyndade ner i källaren och körde igång en maskin tvätt. När Rolf kom hem efter stallet valsade jag runt med snabeldraken. Vi tog sedan en mysig dusch ihop,mmmmm.....
Slog in några paket och bilade in till Nässjö för att ta en fika med lillasyster Linda och titta på deras tillskott i familjen. En liten söt kille, hmmm jag fick hålla och mata. Men wiihiii vad läskigt,dom är ju så små o hjälplösa. Har glömt det där med sådant småfolk. Det känns som dom ska gå sönder när man tar i dom. Härliga små sötisar men inget jag själv längtar efter. På den fronten är jag definitivt klar, ser fram emot att barnen blir större och mer självständiga. Men kommer bli jättekul att om några (många) år bli mormor/farmor.

Darlingen och jag for hem och hann en kopp kaffe innan jag följde honom till Eksjö, för att hinna in ihop på Hemma butiken. Där beställde jag en köksfläkt och en diskmaskin till mitt kök. Väl hemma tog jag denna blogg -pausen innan jag börjar tapetsera i köket. Ytterligare en maskin tvätt är på G.

En vandring på tusen mil börjar alltid med ett steg.