lördag 18 september 2010

Jag gör som Lisa

Från Lisas Torp, tar glatt emot denna Award, och skickar vidare till alla underbara besökare.

3 saker som ligger mig varmt om hjärtat:

Familj och vänner
Djur och natur
Att njuta av livet här och nu!

Bidde svampstund..

Älsklingen var till A6 en sväng med sina barn så det blev inget målande idag. Skönt för dom att få lite kvalitets tid och ha pappsen för sig själva en stund.

Jag tog en sväng i skogen för mig själv. Så skönt att bara gå där och njuta av träden som susar. Hittade några gula stackare;) Blev till en macka åt mig själv,gott! Inte en enda trattis i sikte,är det för tidigt eller vad? Ni som vet får gärna berätta när dom kommer , jag har väntat länge nu,haha. Dom är så små mina som står och väntar. Och samtidigt som jag låter dom växa till sig så riskerar jag ju att någon annan hittar dom.

Nu är ljusen tända här och smågodiset slut för länge sedan. Sugen på myyyyyycket mer ,men då slår vågen bakut på måndag igen. Och nu har jag varit så duktig hela veckan så det vill jag inte sabba.

Nää nu attack i soffan på älsklingen. Man kan liksom inte få nog av honom.

På G..

Nya Bloppis grejer är på ingång i bloggvärlden,men det inlägget kommer inte idag;)

Idag började min lillgrabb med att åka på Badkalas. En väldigt poppis grej,haha. Jag passade på att hoppa in på stadens (eksjö) loppis. Hittade en klaffbyrå för BARA 20 kronor. Skavd och ful brun,men ska slipas och bli vit såklart;)

Nu får vi se om det blir konstnärs stund. Blev lite senare allt än jag trodde det skulle bli. Men vad spelar det för roll ,jag målar gärna ensam,blir minst klabb att städa efter då,hehe.

I övrigt fortsätter helgmyset,  det är det bästa temat nu tycker jag.  Men skogen och svampkorgen lockar lite. Kanske rent av smiter hemifrån en stund och tar med mig kaffetermosen till skogen. Är så skönt att inte ha något inbokat,då kan man göra precis vad som känns kul för stunden.