söndag 25 juli 2010

Vill somna tidigt...

..men vet att det inte kommer bli så. Men har nu läget under kontroll inför vår sköna Stockholms tripp. Ska bli sååå gött. Ligga på hotell, shoppa o bara skämma bort barnen på ett härligt sätt. Vi ska ha 3 kanondagar. Datorn är med så bloggar såklart imorn kväll ;)

Tills dess får ni ha det bäst.

Regnigt och blåsigt väder.

Har lust att läsa bok och softa hela dagen. Men det går inte för sig. Först ska här packas lite reskläder inför 3 dagar i Stockholm. Åker med tåget imorn bitti med mina underbara barn. Där bor vi på Anglé 2 nätter. Shoppar och myser. Jag har aldrig varit på Gröna Lund så det ska bli kul. Längtar ;) Hehe nu börjar min "tuffa" Hotell-höst. (Stockholm, Vejbystrand,Köpenhamn,Stockholm) mm mycket mer hinner man inte med . Ska ju hinna landa mellan varven.

Kommer ju dock sakna min älskling som inte ska följa med. Men det är nyttigt att få sakna varandra också. Ska vara i mitt hus och putsa det lilla sista innan visning i kväll. Under tiden har jag mitt Loppis öppet. Tycker det är så kul.

Nu ska jag läsa lite av era härliga bloggar , sedan fixa frukost tills älsklingen kommer från stallet. Han är och tar ut hästarna.

Tusen kramar till er där ute.