lördag 7 augusti 2010

Sangria mmmm...

Oj vart tog Lördags kvällen vägen, gick in till våra trevliga grannar efter att ha fått sms. -Sangrian är färdigblandad;) stog det. Mums vad det är gott. Trevlig kväll med mycket pladder;) Måste prova göra egen Sangria , låter enkelt.

Bra med härliga grannar.

Glömde ju när jag var som gnälligast...

.. vi bokade ju Hotellet till vår löövweekend igår. Åker ju till Köpenhamn om ett par veckor. Hittade ett (hoppas) bra hotell. Närhet till centrum,lilla havsfruen, promenadstråk och jippi antikaffärer.

Ska bli såååå skönt att få åka bort själva;)

Sak det vara så här..

..somnade ifrån det sociala i tv soffan igår kväll. Ville inte vakna alls imorse men var någon mindre smart som ringde på Rolfs mobil innan klockan ens var 8.

-Tack så himla mycket, Liam vaknade såklart och var jättepigg. Hallå man ringer inte före 10 när det är helg.

Nu har jag iaf varit uppe en stund och vi har ätit frukost. Rolf är iväg och tränar häst på travbanan. Regnet hänger i luften och jag funderar på meningen med att stiga upp en sådan här vissen dag.

Konstigt är det i alla fall. Jag har nu jobbat 1 vecka efter att ha haft 4 veckors semester. Känslan jag har nu är att jag är tröttare än någonsin. Kan det vara så? Eller är jag på väg in i en höst depp period. Hur kan det vara så när man tycker hösten är vacker. Begriper mig inte på den här fläskhögen till kropp;) Men är väl inte meningen att man ska begripa allt heller.

Ska jaga rätt på en nål under dagen så jag kan avsluta min socka som blev klar igår. Sedan kan jag börja på 2an. Ska bli intressant o se om dom blir lika ,haha.

Bild på sockan kommer när den sitter på ;)