onsdag 17 februari 2010

Trött morgon.

Idag kört Pontus till fritids,där tar dom bussen till Solberga för att åka skridskor idag.

Sitter nu med morgon kaffet och försöker knåpa in lite text här.
Lite tungt innanför skalet så här på morgonen.

Ätit en stadig och nyttig frukost. Gick med i något som heter viktklubb för 2 veckor sedan.
Var ganska nöjd med min kropp för 3 år sedan då jag var nyskilld och hade lyckats gå ner massa kilo.
Nu har dom kilona krypit tillbaka. Hihi för mycket myspys förmodligen.

Nu är det dock dax att ta tag i den saken, en kompis sa att jag ser ut som ett monster. Härligt med ärliga vänner ;)
Och nu efter dessa 2 veckor av nytänkande med maten så har jag gått ner 4 kilo. Det är jag jättenöjd med. Men lång väg kvar. Det finurliga med viktklubb är att man inte behöver tänka så mycket själv,sidan räknar ut vad man ska äta för mängder och dagens kalori intag. Och där finns massa goda recept att bara skriva ut,handla hem o laga. Supernice.

Är hemma några timmar nu ,sedan är det dax att jobba mellan 12-16. Har ett jättebra schema med mycket blandade pass.
Man får så mycket mer gjort när man är hemma själv ibland mitt på dagen och kidsen är i skolan. Eller tar man bara tillfället attt ta sig en riktigt soft slöstund. Har lärt mig under åren som gått att inte stressa genom livet utan stannar upp och bara njuter av nuet. Är väl kanske för att barnen blivit större man kan ta sig den förmånen kanske.

Har en liten parvel på 3 år som kommer till oss som helgbarn varannan helg.Han är en underbar liten kille som alltid strålar av glädje. Och härlig som gärna tar sovmorgon,hehe det gillar jag. Det är så jättekul o mysigt, men skulle inte vilja börja om med småbarn själv. Inte för att man är för gammal men för att ha lite egen tid. Bättre att vänta till den dagen barnbarn dimper ner i stugan. Vad vore livet utan barnen ? Tomt och tråkigt förmodligen.

Oj, nu tog orden slut i hjärnan för denna gången, ska sätta mig och beställa lite grejer från oiflame. Hade inventering på sminkhyllan, urk i varje burk ,haha. Slängde allt som varit öppnat för länge och köper nytt. Lajbans;)

Ha det gott tills vi ses igen;)

Oj,Oj,Oj

Tjohiii ,vad har jag då gett mig in på?
Ja jag ska prova att blogga.

Ska försöka att inte stava fel och skriva så ni tror att jag är ord blind,haha.
Har bläddrat runt ibland massa bloggar på sistone,en del är jätteintressanta. En del enformiga till tusen.

Får se vilken kategori min hamnar i ,hehe.
Ska i alla fall läsa igenom den innan jag klickar på klart;)

Idag har jag haft en perfekt dag hittills, körde lillkillen till fritids fast det egentligen var ledig dag för honom där. Men alla var välkomna idag då det var dax att åka på sportlovs bad. Underbar personal vi har på fritids i vår lilla by.
Åter hemma var det dax för veckans stund med kaffe och online-Bingo. Haha en ny grej att spela bingo online,farligt för en del kanske. Men jag har självdiciplin och spelar bara för veckopengen ;)

Sedan på förmiddagen tog jag med mellantjejen till staden för hennes årliga besök hos tandläkaren. Hon hade lite funderingar och önskemål om sina framtänder, och den super snälla tandläkaren nappade. Så när hon gick där ifrån hade hon nyslipade ,raka fina framtänder.
Lite ärende på Ö&B, sedan till Konditori Thimons för en fika och beställa lite Semlor till kommande lördags kalasande. Jag har inte lust att stå och baka denna veckan ,då är det smidigt att susa förbi kondiset o fixa det man vill mumsa på istället ;)

Hmmm , aja kan ju inte hjälpa att man fortsätter fylla år fast åldern räcker nu. Men man är inte äldre än man gör sig ,så då pendlar jag väl mellan 20 och 93 beroende på hur dagen ser ut,haha.

Jaa det var första dagens inlägg här, återkommer med lite bilder från denna lilla familjs händelser.