torsdag 1 juli 2010

Dax för dusch;)

...med min älskling såklart. Härligt att duscha tillsammans.
Idag hann jag följa med till stallet, jag mockade ,fodrade och fixade vatten ute och inne. Under tiden selade Rolf Chattanooga för ett träningspass.

Jag knallade före hem, hängde lite tvätt. När Rolf kom från stallet mumsade vi sedan jordgubbar och grädde. Pelle fick sitt lilla födelsedags paket,i efterhand. Glömde ju honom i allt stirr igår. Lite svårt att komma ihåg allt och alla när man jobbar dubbelpass. Och inte sa dom att han fyllde heller.

Bye,bye dax att tvåla in....

Härlig dag snart slut.

Trodde jag fipplat bort kommentarer men det hade jag inte. My god vad trög jag är..


Aja hur som helst,dagen började som sagt på jobbet. Väl hemma så hade ju älsklingen lämnat fortet för länge sedan. Han går ju upp mitt i natten stackarn. För att hinna fodra hästarna och ta ut dom innan han åker till sitt jobb. Hmmm... den rackarn hade som vanligt sällskap i sängen i natt. Alltid när jag är borta tar denna håriga dam min plats.Hihi hon är rätt gullig iaf.
Jag satt ju en stund på altanen med mitt morgon kaffe medans barnen fixade sig ,som jag skrev innan. vi for till staden och tjena vad folk det var på torget. typiskt gamla tanter som stannar precis mitt i allt och pratar. Hallå ni är inte ensamma ,haha. Vi gjorde några superfynd. Amanda hittade 3 plagg för 100 kr. 2-sortering stod det men vi hittade inte vad faktiskt. Pontus hittade kortärmad skjorta,med tillhörande t-shirt och snygga shorts till. Lite jordgubbar förstås och sedan var torget slut. Haha tar inte lång stund i en liten stad. Lotta hittade också många fynd plagg.

Jag skuttade in och köpte underlack och överlack till naglarna. Det var vad jag hittade.


Väl hos Farmor mumsade vi sallad medans barnen delade en pizza. Super gott. Och vädret var helt underbart. Farmor har så fint i sin lilla trädgård.


Sedan är jag ju en sådan där äckligt snäll mamma ,så idag fick Amanda en välbehövligt ny mobil telefon. Haha nu vet vi vad hon kommer pyssla med resten av dagen.


Vad det är härligt med ideér.

Jaa vad vore livet utan kreativa ideér. Har luggit och funderat på en sak inatt. Alltid bra att sova på tankarna ,dom får nya perspektiv allt eftersom man funderar. Jag är inget för att plugga och sitta på skolbänken,men jag gillar studiecirklar och kurser av olika slag. Något som man kan hålla på med vid sidan av arbetet. Kvällkurser mm.

Mmmm får fundera vidare på det där. Mycket spännande,men kostar ju lite förstås. Finns det något som inte kostar. Men ibland måste man ju se steget längre,vad det kommer att ge i slutänden;)

Nu är snart morgonkaffet slut. Barnen håller på att fixa sig för stada;) Undrans om Lotta potta är vaken? Slänger iväg ett sms och kollar. Snart dax att fara.

Tidig morgon på jobbet.

Vaknar till ett grått Anneberg. Ska snart lämna jobbet och susa hem till kaffet. Skakar liv i Pontus och Anada som ska med till stan. Får bli lite torghandel med Lotta W idag och sedan ska vi ha månadens lunch med min farmor. Handla lite gott till ikväll och en present till äldsta dottern Emelies pojkvän. Missade helt att den lille plutten fyllde år igår. Stackarn. Men mer tid för kalasmys idag ändå,eftersom ja är ledig resten av dygnet nu.

Så tjohopp ,hörs i afton.