lördag 17 april 2010

Eftermiddag.

Lunchen på Clarion var jättegod, ris och fin kyckling. Var ju tjusigt upplagt men glömde att ta kort. Illa.På eftermiddagen serverades kakbuffé och fruktsallad till kaffet. Den har vi ju mumsat av förr så vi visste att dom små brownisarna är himmelskt goda.


Jag fick gå före tillbaka till vårt hotell, var ju en enkel match att hitta . Bara att ta Olofs palmes väg bort till sveavägen. Sedan traska den till man svänger av kungsgatan. Och raka spåret bort till stureplan ;)

En jätteskön promenad i shopping vimlet. Fick en konstig och oväntad känsla att här skulle jag kunna trivas och bo. Skum känsla för en lantis.


Väl hemma på hotellrummet fick jag igång tv,n med hocky. Fyllde badkaret och vinklade tv,n och höjde volymen så jag kunde sitta och se hockyn från badet. Smart som jag är fyllde jag karet vilket fick resultatet väldigt mycket vatten på golvet när jag satte ner röven. Haha smart Fia. Så nu är det strumpförbud där inne ikväll. Men visst är det roligt att vara lite galen och göra bus ibland. som tjorven i Saltkråkan sa - det är inte fullt farbror Melker bara upp till tröskeln.
Skön promenad genom Stockholm.Tog en promenad genom stockholm city från vårat hotell till Clarion, lagom avstånd. Solen skiner säkert någonstans men inte här. Staden har inte vaknat ännu, lite folk som väntar på sina bussar och en o annan promenerande. Annars lugnet före stormen i shopping djungeln.

Alltid lika fräsch och inbjudande frukost på Angle. En sådan här frukost jag skrytit om för barnen att dom skulle få dom gånger vi bott på hotell. Då har jag lyckats pricka in B- Hotell. Rummen har varit okej men frukosten inte lika välsorterad. Men det är ju inte för sent vi ska bo på hotell många fler gånger ;)
Nu sitter vi på ett hotellrum på Clarion Signe , Östra Järnvägsgatan 35.
Andra assistenter har rum här,nice så slipper man sitta hela dagen i lobbyn . Tror inte det blir någon shopping, inget kul väder och vill inte slösa pengar just nu. Och se men inte shoppa är mindre kul.
Den som spar han har.