söndag 19 september 2010

Jag strippade mitt i skogen..

Efter maten idag var det skog och natur som lockade. Med kameran runt halsen gick jag iväg utan mål.

Upptäckte vissa som stod i full blom i kontrast med den omgivande vissenheten.


Alla dessa underbara färger naturen bjuder på nu.Några ivriga att suga ut det allra sista utav sommaren.
Man får nyfikna blickar när man kommer där på vägen. Får vi vara med på bild?-Hallå , du där med kameran. Jag tycker du är läskig,du stör faktiskt mig i mitt arbete med att samla mat inför vintern. Kan inte du gå nu så jag kan få fortsätta.- jag kan inte slappna av när du står där och glor med kameran i högsta hugg. Gå nu!

Så jag fortsatte min vandring längs denna underbara väg.


Men så plötsligt fick jag upp ett spår i min kantarellnäsa. Jag hoppade av vägen in bland den mossiga sköna skogen. Först upptäckte jag bara massor av björklöv.....

eller....

...nej titta närmre, ta mig tusan vad trattisar jag hittade. Nu blir det en smarrig macka idag också.Mums! Och det står massor kvar på tillväxt.
Vad hade jag då med mig att ta svampen i. Absolut ingenting. Så vad fick jag göra. Jo jag tog av mig luvjackan, strippade av mig T-shirten. På med jackan igen och svampen fick åka hem i T-shirten.

Haha, undrans om någon såg mig;) Lite fläskvalkar tål dom väl?

Swisch....

..vad tiden rusar,redan halva söndagen försvunnen. Älsklingen är och tränar häst i Vaggeryd, jag har varit till Solberga med mina barn. Där har vi svullat gott med barnens Farmor och hennes man. Flickorna blev grattade och det blev en lång trevlig stund. Mycket valprat,flickorna tjatar att man ska avslöja vad man röstat  eller ska rösta på. Men det är inte många som avslöjar. Och varför ska man det, är ju upp till var och en. Jag har redan mitt avklarat ,det gjorde jag i fredags.

Nu återstår inatt/imorn (orkar inte sitta uppe och vänta) att se vad resultatet blir. Jag tror att........vinner,dom har ju jag röstat på ,haha.

Konstigt väder som vanligt,sol och regn om vartannat. Får se vad som händer resten av dagen, så lite som möjligt hoppas jag.Har inte hunnit segla så mycket på blogghavet,saaaaknar det. Får bli i veckan att läsa ikapp och njuta.

Ha nu en fortsatt skön söndag. Njut av nuet det kommer inte åter!