söndag 5 september 2010

Idag trögare..

...På mitt loppis,men fått en del skrymmande varor sålda. Och det är ju skönt. Imorn sätter jag ut en del på blocket, och börjar planera för blogg-loppiset. 

Har ändå inte suttit här och latat mig,perfekt att gå och plocka och packa sådant som inte ska säljas. Det tråkigaste som finns är att spara allt jobb till den dagen huset ska tömmas. Jag packar redan även om det inte är sålt. Vi bor ju ändå inte här nu. Fy för att ha allt jobbet kvar tills sista dagen;)

Attans så tråkigt det är dock,för idag ser det inte ut att bli någon tid över till att läsa hos er. Får blir en lång skön ikappläsning imornkväll kanske. Härligt! Längtar redan.

Dagen försvann i ett nafs..

Oj vad tiden flög iväg igår. Hade öppet mitt loppis och hade jättebra med kunder. Kul när de nästa fick trängas stundvis i mitt lilla hus.

Efter åkte vi till Anderstorp och grattade Oldermor. Och där täffade vi många härliga människor som vet hur man kan gör människor glada bara av att umgås och ha trevligt.Åkte därifrån med ett leende i hjärtat. Skönt att uppleva äkta människor.

Nu ska vi äta frukost här och sedan åka för att öppna upp loppiset igen.