onsdag 13 april 2011

Veckans viktminskning

Ner 0,4 kg. Det får duga efter en Hotellhelg.

Själv är bäste dräng.

Det har knåpats och stretats hela dagen. Jag har njutit av energin som flödat. Stegräknaren visade på strax över 12 300 steg av jobbsteg i trädgården idag. Det är inte lite det;) Jag har apat efter tips i Hem &Trädgård. Yxade till massa lite grövre pinnar. Slog ner dom med ca 20 cm mellanrum i en cirkel. Satte en pinne i mitten med snöre och måttade runt så det blev en jämn och fin cirkel.


Sedan var det bara att klippa mindre gärna långa pinnar och börja fläta. Runt,runt,runt. Och se jag är helnöjd med resultatet. Här ska det nu bli som en liten kulle i cirkeln där jag ska ha mina pumpa-plantor.
Jag gjorde även 2 mindre rundlar runt ställningen där jag ska ha Jumbo-björnbären och Loganbären.
Oj vad jag kommer sova gott inatt. Imorn, ja då fortsätter jag.


Rostigt (foto nr 101 av 365)Mitt i storstads-djungeln bland betong och stål. I ett rostigt gatugaller tittar denna sköna Tussilago upp.


Storstaden (foto nr 100 av 365)

Det är vår även i centrala Stockholm. Här blommar snödroppar och scillor i Humlegården.

Hujeda mig.

Nu har äldsta dottern plåtat mig inför detta på Tv då. På söndag när dom presenterar nästa veckas återvinnare ska det visas bilder . Ja ni fattar hur lätt är det att göra sig på bild. Nä ,som ni förstår gick det inte alls. Så förbered er på skrattfest när dom visas;)

Ovan där (foto nr 99 av 365)

Adjö. (foto 98 av 365)

Imorse när jag öppnade dörren satt Fisen där och gnolade på låten "Time toooooo say Godbye"
En stolt katt som ville visa matte sitt byte.

Mitt hem och min Trädgård.

Ja det ägnar jag denna dag till. Det ska regna säger dom lärda. Och det ser ut som dom får rätt. Men jag ska vara ute i min trädgård idag. Har längtat så mycket, så lite regn kan inte stoppa mig. Jag ska fota hela projektet från start jag lovar;)

Tjohopp är lika glad idag efter gårdagens vinst-telefonsamtal. Fånigt småleende hela tiden;)