fredag 8 oktober 2010

Mätta och belåtna..

...sitter vi nu och kollar Idol, Amanda och jag. Älsklingen kollar lite dator 2 meter bort,haha saknar honom;) Han letar efter extern hårddisk på nätet åt mig,för jag ska köpa en ny bara till alla foton.
Och jag som ni märker bloggar lite. Räcker med att lyssna på Idol ju.

Vi har precis ätit oss proppmätta på tacos.Men jag har ju köpt sååååå god glass också som vi måste tvinga ner lite senare.

Imorn lovar dom fint väder och det passar ju perfekt för vi måste se över staketet till dom nya hästarna. 2 stycken 1-åriga hingstar kräver ett bra staket.Och jag är nog lite konstig ,men jag njuter när vi håller på med staket och annat stallfix. Så härligt att jobba och ändå vara nära.

Släpar såklart med kameran , den är aldrig långt borta;)

På eftermiddagen ska jag köra Amanda till kyrkan för hon har övernattning med sin konfagrupp där imornnatt.

Nu får ni ha en superskön fredagskväll.

Nya hästar..

..är det på väg in i stallet idag. Hihi vad roligt. Lite nya offer för min kamera;)
Älsklingen ska åka och hämta dom om någon timma medans jag ska vara på möte i stan. Som ni märker så blev inte ledigheten helt ledig. Men skön! 

Hämtat paket på posten,så imorn blir det färskpressad juice till frukost,mums! När jag kom hem efter posten hade jag i brevlådan en till avi om paket att hämta. Fa faan kunde jag inte vetat det och hämtat båda på en gång. Jippi det är mina stövlar som kommit så snabbt. Hmmm försöker hålla mig till måndag med att hämta det paketet. Är ju ändå vinterstövlar så dom ska ju inte på riktigt än. Håll tummarna för att dom passar.

Oj vad klockan går,nu måste jag åka.

Tjo hopp.

Mörk morgon..

..snart hemgång från jobbet. Ska bli sååå skönt med helg nu. Inget planerat , får se vad som händer. Hoppas att det inte händer mycket alls;) Bara mysa och vara!

Äta något riktigt gott, får se när vi handlar vad det kan bli för mumsigt på helgmenyn. Älsklingen brukar klaga på att vi äter för gott när va har myshelg. Haha..inte då .Men den där glassen sent på kvällen ....jag kan äta den själv då,tihi. Ooops kanske ska packa ner datorn nu då.

Tudilu så länge.