måndag 23 maj 2011

2 saker samtidigt.

Jag har lyckats!!! Tack vare en underbar dotter.

Hela kvällen försvann till absolut inte det jag hade tänkt. Jag har planerat denna veckan väl inför stundande konfirmation på söndag. Varje kväll har vissa saker som ska hinnas med så allt klaffar.
 Ikväll stod det städa toan och skogarderoben på "att göra"- listan.
Men det brast redan mitt på dagen då älsklingen sms,ar att vi fått tid hos vetrinär för koll av vår häst.
 Som visade hälta under lördagens träningspass.
Vad göra annat än att åka mot Vaggeryds hästklinik. Visst hade jag kunnat bli hemma men kände ändå att jag ville vara med. Och hallå tjena där går det verkligen inte undan. Vi hade tid 16.30 och var hemma kl 21.
Ni kan ju gissa hur många gånger jag tittat på klockan under kvällen.

Jag såg framför mig hur jag skulle skura toa och städa fram till det ljusnar imorn bitti. Men då som genom ett under får jag ett sms av min yngsta dotter oftast eldsprutande drake.
Där står det i sms,et något alla stressade mammor vill läsa.
- Hej mamma, nu har jag städat toan ;)
Snacka om att jag blev glad och stolt. För hur envisa och tetiga dom än kan vara ibland barnen ,så får man emellanåt dessa ljusglimtar som in ger hopp.
Och jag ska säga er att när hon städar då jäklar blir det städat. Där var skinande rent varenda millimeter och doftade underbart rent.
Så jag fick 2 saker gjort samtidigt. Hästen  förhoppningsvis kurerad och städat hemma samtidigt.
 Tjohii va bra.

Hunnit massor och alldeles för lite.

Oj vilket väder vi fick! Hela helgen har det strålat av solen. Det satte sina spår igår kan jag säga. Jag och äldsta dottern stod och sålde på loppis. Med ansiktet mot solen i 5 timmar. Ja ni kan ju själva förstå hur jag såg/ser ut. Men blir ju brun när det röda lagt sig så får vällan vara nöjd.

Men nöjd med resultatet efter loppisen är jag inte. Förmodligen tack vare vädret så var det en usel loppisförsäljning igår. Knappt något folk alls. Och jag som hade hopp om att bli av med massa saker. Bättre lycka nästa gång hoppas jag.

Efteråt igår for älsklingen och jag till vänner i Bottnaryd. En mycket trevlig stund blev det. Hoppas på en retur med grillning mys och övernattning;)

Denna veckan innebär massa städning och finlir inför Amandas Konfirmation på söndag.

Tjohopp idag är det måndag och en helt ny vecka är igång.