tisdag 5 oktober 2010

NF Macro # 3

http://nfmacro.blogspot.com/

Watery Wednesday


http://waterywednesday.blogspot.com/

ABC Wednesday round 7. Theme "L" as in Lake.

The letter L as in Lake.
http://abcwednesdayround3.blogspot.com/

Macro Monday

http://lisaschaos.com/category/photos/macro-monday-photos/

Shutter Lovely Tuesday , Theme Pumpkins

ILoveTrendyTreehousePolaroid

Sätter man fart..

..tidigt med alla bestyr har man resten av dagen till annat. Laddat om diskmaskinen,matat tvättmaskinen körde Pontus till skolbussen och då körde jag förbi med allt som skulle till återvinningen. När man är så många som vi är varannan vecka måste man återvinna. För soptunnan blir fort mätt den veckan. Och den blir bara tömd varannan vecka här hos oss.

Nu har jag druckit mitt morgonkaffe, blev bara en kopp så är fortfarande inte vaken. Men ska snart på P-möte på jobbet fast det tar emot  så blir nog mer kaffe där. Efter det blir det en sväng till stallet för att mocka och göra iordning efter nattens incheckning. Lite likt en hotellstäderskas jobb,samma procedur varje dag. Året runt. Vissa som har häst har ju lyxen på sommaren att dom då är ute så det blir lite mock-ledigt. Men inte här, måste ha koll så dom små liven äter sin mat ordentligt annars tappar dom energi snabbt som ögat. Därför är dom inne nattetid året runt. Nu har jag ju förmånen att ha en älskling som mer än ofta sköter hela rubbet själv. Men a är ju faktiskt hans hobby det där med hästarna, men den lilla Amber har vi ihop så därför är jag med och hjälper till med det jag kan /när jag kan.

Tisdagstema -Sött

Denna älgbebis är ju så söt.
http://tisdagstema.se/

Varför..

Jag hatar Tisdagar , har alltid gjort det och nu är den här igen. Bara genomlida den på bästa möjliga sätt antar jag. Dagen började alldeles för tidigt dessutom,med sådant som får en att grubbla.

Jag vet en som ska slänga sig på sängen och sova middag idag. Då går tiden fortare. Efter Tisdag kommer en underbar Onsdag. Nu ska jag gå och ladda om diskmaskinen. Den som spar han har.