onsdag 7 april 2010

Kväller.For iväg och hämtade Pontus hos kompisen Jacob i Nästorp. Hehe en del av stora världen utanför Anneberg som jag inte hade besökt förut. Körde förbi Solberga gamla kyrka,vidare förbi Flisby kyrka. Svängde därefter mot Knutstorp. Vid skylten Brånstorp tog jag höger och körde då förbi Knutstorp "palats". Jösses vilket ställe. Efter en bra bit kom jag fram till Nästorp.
Har aldrig kört här innan,en underbar natur med gammla Ek-träd, måste ta en runda senare när det blommar. Körde förbi Tranor på 4 ställen. Äntligen har jag sett dessa ståtliga varelser, även i år. Känns ju inte som vår om man inte fått se någon Trana.
Åkte raka spåret till stallet där jag mockade ,vattnade och fodrade. Rolf kom ,han tog in Fore Candy och selade Chattanooga för att ge sig ut på träningspass. Jag plockade in Chip Bat och Calli Stoga sedan körde jag hem.
Nu blir det kaffe med Rolf sedan får vi se om det finns ork kvar till lite kökpill.

Middag på G.

Ooops, glömt äta idag, tyckte det var många i kassan på willly´s haha. Lite snurrig i bollen när blodsockret är i fotknölarna. Aja nu är fisken i ugnen och potatisen står och puttrar. Hoppas Rolf hinner äta innan stallet, sånt man märker;) flickorna är hos kompisar,så även Pontus så dom får äta när dom kommer hem.
Fantasin var inte på topp idag så det bli fisk i ugnen med dill och citron. Snodde ihop en kall dressing till. Får duga en onsdag som denna.

Fick sms nu från darlingen ,han skulle förbi en pålle på vägen hem och byta till sommardäck på den ,så blir jag och katterna vid maten idag. Men vad gör väl det. Lugnt och skönt med tända ljus. Här och nu;)

Älskar mitt liv just nu,kunde varit lugnare tempo men jag jobbar på det. Jag jobbar i alla fall betydligt mindre än för ett år sedan,det är jäkligt skönt. Det räcker att jobba heltid ,hihi.

Ser fram emot nästa veckoslut

då far jag till Stockholm 3 nätter i jobbet. Nice att sova på hotell Anglé. Brukar bli det hotellet när vi är i Stockholm. Med risk att se lite kändisar när man hänger på Stureplan. Haha. På dagarna fördriver vi tiden på Hotell Clarion signé. Promenad dit om vädret tillåter,och det hoppas vi ju på. Lagom avstånd , hoppas på mycket sol så kan man sitta i den lilla parken utanför Signé och softa.

Ska springa bort ett kvarter och kolla om skejtar affären på hörnet där har någon kul rea,tro mig man vill inte handla där annars. Sist hittade jag en skit snygg luv jacka . Hmmm 1900 kr. Nope lite diciplin i plånboken tack. Snart dax att fixa nya skor också,handlar helst bara Björn Borg eller Puma men samma där,helst på rea. Och har man is i magen blir det rea ganska snabbt;)

Nu är det nog time att kolla om maten är klar. Tudilu.

Det angår dig när grannens hus brinner.

Effektiv.

Oj,oj,oj sover man bort hela morgonen så får man straffet senare. Somnade om gott när jag lämnat Pontus på fritids.
Vaknade och gick upp 9.30. Kl 10 var jag på p-mötet. Hehe gött att ha nära till jobbet. Väl hemma ca 12 fick jag eld i baken. Så nu har jag dammsugit,diskat och kommit ifatt mig med allt som skulle göras idag. Ska strax åka till staden där jag ska köpa gipsskivor till köket. Hoppas Rolf hinner hjälpa mig få upp en del av det ikväll. Han har ju häcken full redan ändå så vill inte vara för tjatig. Men jag hjälper ju honom i stallet så hoppas få hjälp tillbaka.

Känner mig för övrigt mörbultad totalt efter gårdagens bowling, och mitt vattenprojekt i stallet igår. Aja kanske inte smart att bowla men tennisarmbågar och ischias rygg ,men man får ju ställa upp,haha. Och kasa runt på slangar och badkar till vatten i hagarna ;) Men jag gillar att jobba så tyvärr upptäcker man ontet försent. Vem bryr sig om 100 år.

Hej hopp nu ,stada;)

Skam den som ger sig.

Onsdag med P-möte inbokat.

Igår hade Pontus träff med sin pappa Daniel. Vi var och bowlade i Nässjö och efter det fikade vi på Princess. Det var en lyckad dag.

Nu sitter jag dödstrött och har precis ätit frukost. Hmmm,mitt eget fel kanske, som hittar på annat än att sova under nattens gång. Stackars älsklingen sitter väl ännu tröttare i sin skogsmaskin nu. Han gick ju upp halv 4 stackarn. Får försäka hålla mig till bara sömn i fortsättningen,men inte alltid så lätt ;)

Nu ska jag köra Pontus till fritids där dom ska åka till Monkeytown i Husqvarna idag. Det blir kul för kidsen. Själv åker jag hem och sover en stund innan det blir dax för personalmöte på jobbet.