onsdag 7 april 2010

Middag på G.

Ooops, glömt äta idag, tyckte det var många i kassan på willly´s haha. Lite snurrig i bollen när blodsockret är i fotknölarna. Aja nu är fisken i ugnen och potatisen står och puttrar. Hoppas Rolf hinner äta innan stallet, sånt man märker;) flickorna är hos kompisar,så även Pontus så dom får äta när dom kommer hem.
Fantasin var inte på topp idag så det bli fisk i ugnen med dill och citron. Snodde ihop en kall dressing till. Får duga en onsdag som denna.

Fick sms nu från darlingen ,han skulle förbi en pålle på vägen hem och byta till sommardäck på den ,så blir jag och katterna vid maten idag. Men vad gör väl det. Lugnt och skönt med tända ljus. Här och nu;)

Älskar mitt liv just nu,kunde varit lugnare tempo men jag jobbar på det. Jag jobbar i alla fall betydligt mindre än för ett år sedan,det är jäkligt skönt. Det räcker att jobba heltid ,hihi.

Ser fram emot nästa veckoslut

då far jag till Stockholm 3 nätter i jobbet. Nice att sova på hotell Anglé. Brukar bli det hotellet när vi är i Stockholm. Med risk att se lite kändisar när man hänger på Stureplan. Haha. På dagarna fördriver vi tiden på Hotell Clarion signé. Promenad dit om vädret tillåter,och det hoppas vi ju på. Lagom avstånd , hoppas på mycket sol så kan man sitta i den lilla parken utanför Signé och softa.

Ska springa bort ett kvarter och kolla om skejtar affären på hörnet där har någon kul rea,tro mig man vill inte handla där annars. Sist hittade jag en skit snygg luv jacka . Hmmm 1900 kr. Nope lite diciplin i plånboken tack. Snart dax att fixa nya skor också,handlar helst bara Björn Borg eller Puma men samma där,helst på rea. Och har man is i magen blir det rea ganska snabbt;)

Nu är det nog time att kolla om maten är klar. Tudilu.

Det angår dig när grannens hus brinner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)