lördag 31 juli 2010

Energin kom och energin försvann.

Yes, jag är riktigt nöjd med dagen. Blev 4 limpor bröd, 5 bärpajer och dubbel laddning med Chokladmuffins.

Blommorna som ni sett år planterade, lagade supergod middagsmat;) och i stallet gjorde vi allt klart sedan tog vi en promenad med vår lilla Amber. Efter att husse tröttat ut henne lite med longering.Äldsta dottern är hämtad hos pojkvännen. Imorn ska hon med till Nyvalla. När dom andra håller på med att göra området fint ska hon och jag öva med bilen. Blir så jävla arg..ja ny svär jag.
Pga att Optikern "missat" en detalj på hennes intyg därifrån till Transportstyrelsen är nu hennes lämp 12 veckor försenat. Hennes ärende har hamnat i en utredningskö. För det första hörde dom inte ens av sig och meddelade att det var fel. När jag efter hundra samtal kommit fram så slänger jag mig på telefonen och får optikern att skicka rätt ifyllt snabbt som ögat.
Men nädå, skiten ligger ändå kvar i utrednings högen. Så nu tar jag med min dotter till travbanan så vi kan komma igång att åtminstone få bilen i rullning. Tar ju ett tag att lära sig koppla mm. Och där är inhägnat område så det funkar kanon.


Och är ju bra kvalitetstid man får så där på tu man hand;)

Stackars er nu fick ni ta emot lite av min frustration över myndigheter,hoppas ni överlevde;)

Fått lite gjort...

Hittade denna gamla grunka i min källare när jag hade flyttat dit. Stod en del roliga saker kvar som förra ägaren inte ville ha. Ett gammalt vattenkärl till vedspis tror jag det är.

Idag fick jag ett ryck och förbarmade mig över några av Rolfs blommor som skrek efter ny kruka. Tycker resultatet blev jättebra.


Brödet ligger nu inbäddat i handdukar och svalnar. hoppas det smakar lika gott som det doftar. Älsklingen kom nyss hem ,så nu ska jag pussa lite på honom innan jag börjar med maten.

Skön kommentar ...

Skrattat mycket åt Helgbarnets senaste upptäckt,när vi var i stallet.

Han stod vid sidan av en av hästarn när den plötsligt började baja.
Såg ut som Liams ögon skulle flyga ut när han plötsligt sa:

Fia-mamma -hästen har ingen rumpa. den har bara ett stort hål!


Eller min blonda kommentar när jag skulle berätta något igår för Rolf.
kläcker -från början till start ;)

hmmm, heter det så,haha.

Bröd doft..

Just nu doftar det jäsande deg här. Slängt ihop en deg till rågsikts limpor.
Rolf är till Nyvalla för träning av en häst. Jag stannade hemma för att baka. Och jag tog en rejäl sovmorgon ;) sista rycket nu. På måndag börjar jag jobba igen, ska bli jätteskönt tycker jag.

Trivs verkligen på mitt jobb,och har dessutom ett bra extraställe som också är jättekul att åka till. Inte alla som trivs på sitt jobb. Det är ett måste för mig. Efter ett visst antal år i branchen vet man vad man ska göra och inte göra. Var på ett ställe för länge sedan där jag inte trivdes alls. Då är det bara tack och adjö som gäller. Om man ska må väl på insidan ska man inte ha ångets när man går till ett arbete. Man ska gå dit med ett leende.Och man ska ha superkul med sina kollegor,haha vi är ett dreamteam.

Jag gick en superbra kurs i vintras som jag ska fortsätta i höst. Mindfulness kurs. Så underbart. Man lär sig sortera bort allt som ger negativ energi. Det kan vara allt från rutiner till vänner. Jaa det låter grymt ,men jag har sorterat bort allt som ger mig negativ energi. Och jippi jag mår så himla bra,så kan inte ens tänka tillbaka och säga när jag mådde så här bra sist.

A okej jag har en sak kvar som ger mig negativ energi. Dom där kilona som smugit sig tillbaka när man har myst,myst och åter myst. Är nästan aldrig ute och dansar heller eller går på buggkurs. Då fastnar ju en del kilon ganska lätt,hihi. Men min älskling och jag har börjat dansa lite varstans igen. Kan blir en bugg här i halllen eller i stallet ;) Och nu har tagit jag tag i viktkriget igen . Kan meddela att jag gått ner 3 kilo nu över semestern och då har jag inte ansträngt mig.

Jag betalar ju in några kronor varje månad till Aftonbladets Viktklubb. Där finns verkligen helt supergoda recept. Och jaa det funkar verkligen. Så nu när jobbet kör igång och dom härliga vardags rutinerna kommer tillbaka ska här lagas nyttigt.

Säg till om det är någon som vill hänga på vikt jakten så kan vi hjälpas åt och peppa varandra;)