torsdag 14 oktober 2010

Hur vet man om man är flygrädd?

Bild från Internet.
Jaa vad ska man säga. Klart man  kanske vill åka utomlands någon gång. Men det är högt och jag är höjdrädd. Är jag flygrädd? Hur ska jag veta det om jag aldrig flugit. Kanske provar någon dag.Men måste man ha ett behov av att flyga utomlands? Jag har inte kännt något sådant behov. Semester jaa det vill jag ha, men när nästa semester blir ,hehe. det beror lite på;) Jag ska iallafall inte flyga än på många år tror jag. Eller jo kanske beror på om/när vi ska gifta oss. För det ska vi isåfall inte göra i Flisby. Men herregud vad vet man om det idag.?En sak i taget och just nu står det något helt annat i min panna.

Tänk vilka konstiga funderingar man kan ha;)

Vilken skillnad..

..från igår. Idag är det mulet väder ,lite lätt regn och  + 8 grader. Tänk vad det kan skifta. Men detta slask gillar jag sämre än någon minusgrad. Nu är jag åter på jobbet och det stundar gott kaffe. Och skön läsning hos er.

Minns snön som föll..

För exakt 17 år sedan just detta klockslag satt jag och ammade en liten tös. När jag tittade ut i den mörka natten föll stora snöflingor och lade sig över landskapet som ett täcke. Jag minns det som igår. Det var så mysigt att sitta där med den lilla och snön fick mig att längta efter glögg och pepparkakor.
Undrans när första snön ska falla iår;)