tisdag 10 augusti 2010

Och nu även...

Hihi,haha,hoho och kvällens lön går till...... Traaaaaadera ;)Ooops..


Oj haha vad liten bilden blev. Denna bjällerkrans har jag iaf nu vunnit budningen på . På Tradera ;) nöjd!

Något att göra..

Sitter på Tradera och budar lite ;) Spännande!

Kände på mig när jag mötte postbilen...

Något sa mig att brevbäraren hade mitt läkarbesked med sig idag när jag mötte den lilla gula bilen. Och mycket riktigt ,när jag nu i eftermiddag kollade brevlådan låg svaret där.

Lite lustigt att det kom idag när jag valde att skriva här om det igår.
Beskedet hade jag ju förberett mig på, dom kunde nu bekräfta med provtagningen att jag alltså har cellförändringar. Sådana förändringar som på sikt kan (men inte måste) bilda tumörer.
Någon tumör är det inte ännu utan "bara" cellförändring. Där stod inte någon tid för operation,men att det inom snar framtid ska komma en kallelse på posten.

Jaha ,då var det bara att grubbla och vänta igen. Ett snabbt ingrepp är det iaf. Fixas med laser under sövning. Man åker hem samma dag.

Nog om detta sketans shit. Över till annat vanligt ,roligt svammel.


Jag har funderat lite när jag lagar mat på dom favoritverktyg som jag nästan använder dagligen. Jag svär lika mycket varje gång jag ska ta fram dom ur lådan med 500 redskap huller om buller. Varför har man så många när man använder max 10? Någon som vet?

I alla fall, nu har jag letat fram en trevlig kruka att ha framme på bänken med BARA dom grejerna vi använder. Brukar vara anti sådant för det står och blir dammigt. Men därför väljer jag bara de saker som alltså används och därmed diskas 10 gånger i veckan.Roligt och smidigt blev det ;)
Så här ser det nu ut när jag står vid spisen, den lilla brickan i bakgrunden med Olivolja,kryddkvarnar ,soya och örtsalt står alltid framme.

Bredvid lilla bunken nu då;) Dom andra sakerna Harissa,Dijonsenap,Sambal Oelek, Ingefära ,Hp-sås,Worcestershiresås ,Tabasco och Honung plockas fram om det ska användas.

Och mmm nästan varje dag är dom framme och vänder. Jag gillar mat med klös ;) Då mår magen finemang.Här fångade jag mina 2 tonåringar, var bara tvungen att föreviga att dom suttit i flera timmar nu och spelat Monopol. Inte ofta man ser dom vara sams så länge. Haha , kackel i hönsgården.

Nu ska jag sitta här och slöa innan det blir dax att fortsätta slöa. Ska iväg och jobba kväll/natt. Datorn följer såklart med som sällskap.

Lagom väder i en underbar omgivning.

Först en tjusig bild på den färdiga sockan. Den funkar,hehe. Blev sketabra för att vara första stickade raggsockan någonsin. Nu hoppas jag 2an blir lika fin;)Här nedan får ni följa med på en rundtur i Rosenlunds Rosarium i Jönköping. Dagens utflykt med farmor. Jag har inte noterat och skrivit upp namn på det jag fotat. Kolla noga ni som kan och tala om för mig vad de växter heter som jag undrar över,till min kommande trädgård ;)Dålig bild,men denna höga blomma var både i rabatt och i urna. Ser ut som en sorts Malva. Fanns ingen skylt om vad den hette. Någon som vet?Denna 2 meter höga härliga sort. Kan heta vad? Supermäktig där den stod över alla andra i rabatten.Solen skiner..

Äntligen får man se solen. Den tittade fram lite skyggt när jag vaknade för en stund sedan.
Dom har ju lovat att den skulle hålla sig i våra trakter idag. Så jag hoppas det stämmer.

Ska ta med min farmor på lite utflykt idag. Vi ska ta en sväng in till Rosariumet i Jönköping. Visste inte ens att det fanns något sådant förräns förra veckan, då jag läste om den härliga trädgården i en blogg. Ska bli intressant och härligt att bara gå där och njuta. Hoppas solen är med oss ;)

Lite kaffe och bloggläsnade hos er först;)