tisdag 10 augusti 2010

Kände på mig när jag mötte postbilen...

Något sa mig att brevbäraren hade mitt läkarbesked med sig idag när jag mötte den lilla gula bilen. Och mycket riktigt ,när jag nu i eftermiddag kollade brevlådan låg svaret där.

Lite lustigt att det kom idag när jag valde att skriva här om det igår.
Beskedet hade jag ju förberett mig på, dom kunde nu bekräfta med provtagningen att jag alltså har cellförändringar. Sådana förändringar som på sikt kan (men inte måste) bilda tumörer.
Någon tumör är det inte ännu utan "bara" cellförändring. Där stod inte någon tid för operation,men att det inom snar framtid ska komma en kallelse på posten.

Jaha ,då var det bara att grubbla och vänta igen. Ett snabbt ingrepp är det iaf. Fixas med laser under sövning. Man åker hem samma dag.

Nog om detta sketans shit. Över till annat vanligt ,roligt svammel.


Jag har funderat lite när jag lagar mat på dom favoritverktyg som jag nästan använder dagligen. Jag svär lika mycket varje gång jag ska ta fram dom ur lådan med 500 redskap huller om buller. Varför har man så många när man använder max 10? Någon som vet?

I alla fall, nu har jag letat fram en trevlig kruka att ha framme på bänken med BARA dom grejerna vi använder. Brukar vara anti sådant för det står och blir dammigt. Men därför väljer jag bara de saker som alltså används och därmed diskas 10 gånger i veckan.Roligt och smidigt blev det ;)
Så här ser det nu ut när jag står vid spisen, den lilla brickan i bakgrunden med Olivolja,kryddkvarnar ,soya och örtsalt står alltid framme.

Bredvid lilla bunken nu då;) Dom andra sakerna Harissa,Dijonsenap,Sambal Oelek, Ingefära ,Hp-sås,Worcestershiresås ,Tabasco och Honung plockas fram om det ska användas.

Och mmm nästan varje dag är dom framme och vänder. Jag gillar mat med klös ;) Då mår magen finemang.Här fångade jag mina 2 tonåringar, var bara tvungen att föreviga att dom suttit i flera timmar nu och spelat Monopol. Inte ofta man ser dom vara sams så länge. Haha , kackel i hönsgården.

Nu ska jag sitta här och slöa innan det blir dax att fortsätta slöa. Ska iväg och jobba kväll/natt. Datorn följer såklart med som sällskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)