måndag 21 juni 2010

Kommer somna med massa siffror i huvudet idag.

Tänk om man kan få bo på landet igen. Är man uppväxt på landet så är man en äkta lantis för resten av sitt liv. Och nu fantiserar vi för fullt här.
Nu har vi suttit vid datorn en bra stund även ikväll, så nu väntar vi på returen av det vi åstadkommit där.Hihi haha hoho, vilken tur man kan ha drömmar. Och har man tur slår dom in. Jag kommer i alla fall somna med massa penga siffror i huvudet idag.


Mycket Gård prat här nu.
God natt alla underbara människor där ute.

Köp av Gård.

Kan man få ont i magen av att inte veta? Jaa det kan man absolut. Ett samtal från mäklaren och vi är ännu mer upprymda. Wii hii hii får bli en stund vid datorn ikväll igen för vidare planerande.

Lovar att berätta mer när jag själv vet mer. Haha ja jag vet ju vart gården ligger, men det får vara vår lilla hemlighet så länge.

Håll alla era tummar nu så länge så uppdaterar jag mer när/om det händer något mer i rätt riktning.

I övrigt har dagen varit soft. Började 7.30 med simskola för Pontus del. Sedan har jag haft småplock, tvätt och köksfix på schemat. Jag har äntligen fått hem glasskivorna till köket idag. Så nu kan jag tack och lov tapetsera sista biten och få köket klart. Tyvärr massa veckor försenat ,men inget man kan påverka tyvärr.

Ni undrar kanske varför man renoverar när man går i tankarna på att sälja. Men man säljer ju lättare om här är fräscht, eller hur. Och min renovering i köket har verkligen gett huset ett lyft för en nätt peng på ca 13 000 kr.

Och jobbet har jag gjort själv med min älskade Rolfs hjälp förstås. Elen ha jag fått dragen av barnens farmors man, Tommy. Han är en rackare på el och världens snällaste när det gäller att hjälpa till.

Älskar alla snälla människor på denna jorden.

K-G Holgersson

Efter den goda maten på tokyo,fortsatte vi mot Ingatorps Bygdegård. Där försvann kvällen med en väldigt givande föreläsning av ingen mindre än Travlegenden K G Holgersson.

Alla satt och sög in alla tips och ideer från denne erfarne man. En mycket intressant berättare som verkligen upplevt och jobbat fram många stjärn-hästar.

Efter denna givande kväll var vi ju då extra taggade när vi igår söndag åkte för att titta på ytterligare en gård.

Och jösses vilket passande ställe. Man blir ju verkligen sjuk när man äntligen hittar ett ställe som kan bli det vi drömmer om.

Så den tiden som blev kvar av dagen när hästarna blivit intagna och sjukhage var gjord, gick till att sitta vid datorn för att reka priser på allt som ska till för att kunna starta upp verksamhet på det stället. Alla uppgifter ska sedan till revisorn som får göra en snygg kalkyl att visa banken. Det var ju självklart fler intresserade av gården så man vet aldrig hur det slutar i detta skedet.

Och köper vi inte denna gården så får vi leta vidare. Jag tror ju på ödet ,så allt som sker finns det en mening med . Även om det många gånger kan vara svårt att se meningen i vissa händelser i livet.

Jag berättar vart gården ligger för er om det blir vårat paradis ;) För jaaa det var verkligen som att vandra runt i ett paradis. Jag kunde se framför mig hur hästar gick där och betade, en, två,tre......hästar. Stora som små ;)

Ny vecka IGEN!

Sagolikt vackra natur, vilken härlig tid det är nu. Allt är så underbart grönt, det doftar ljuvligt överallt. (även om man blir en aning täppt i näsan) Fåglarna drillar och jobbar för glatta livet. Nu har "bosse" och hans fru flyttat ur holken på mitt garage. Ungarna har lärt sig flyga och är nu ute på egen hand för att leta mat. I holken har då ett annat litet gulligt par flyttat in. Vi tror det är fugsnappare,men ska kolla upp detta ytterligare. Kul med dom små rackarna.

På bilden ser ju dom flesta vad det är för liten fin fågel som simmar. Men ni som inte har den kollen kan jag informera att det är en liten Sot-höne bebis. Bilden är tagen förra veckan vid Insbergs-sjön i Nässjö.

Helgen som gick var alldeles underbar. Hela lördag förmiddag gick som sagt åt på travbanan i Hjältevad. Där var riktigt mycket folk. Jättekul när så många kommer.

Vi for hem och raskade på med dusch och allt som hör till. Svidade om och vände återmot Eksjö. Där bjöd min älskade skatt mig på middag på restaurang Tokyo. Kalas god mat,och härlig uteservering utmed ån.

Fortsättn,följer..