onsdag 29 juni 2011

Som en dröm.

Dagen har förflutit med att få mycket gjort. Först några timmars jobb med "frukost-hörnan" nya projektet. Svettan har forsat i värmen.
 En runda till soptippen med hästtransporten full med skräp är väldans skönt när det är tömt och klart.
Till älsklingens fasa fiskade jag upp en skänk ur en av skräp behållarna. En fin skänk som kan passa perfekt till plattTv eller dyl. Det är vid sådana stunder man kan se på honom att han tycker det är skönt att vi är särbo,haha.
Jag ska dock inte ha någon Tv eller sådant på den.
Nej,nej ,nej den ska ju bli vit och tror minsann den blir perfekt till Pelargon bänk.Lite små fina snickeri detaljer finns det på och den kommer bli hur fin som helst.
Klart ni ska få se den. Men inte idag;)

På eftermiddagen var vi på kaffe och glass hos Blomsterkärringen. Hennes trädgård innehåller sådana mängder av olika sorters växter så man blir helt salig. Vill ha ,vill ha ,vill ha tänker man när man går där och lyssnar hur hon beskriver alla sorter. Helt galet duktig är hon också dessutom,hon har koll på alla namn och rubbet om dom. Undrans om jag någonsin kan lära mig så många namn. Jag som inte ens kan lära mig vad mina 3 grannar heter. Eller är det för att jag inte tagit reda på det,haha.

Glömde nämna igår att innan vi lämnade Nässjö fick jag en snabb runda i Monicas trädgård. Jag saknar ord för hur fint hon har det. Det var som taget ur vilken sortimentsträdgård som helst. Mitt i stan hittar man en trädgård som skulle få vilken trädgårds-expert som helst att bara njuta. Och mitt i ett såååååå snyggt växthus.

Ja jag kan inte i ord beskriva hur glad jag är att ha hittat dessa härliga männsikor på så nära håll. Och att sitta på internet och finna nya härliga  vänner med samma intresse känns som en lottovinst.

Nu ikväll har vi haft massa kids samlade vid bordet och ätit god mat med gott grillat kött,potatisgratäng och varm grönskasröra.

Imorn far vi till min mor och far och tar en ordentlig titt på deras trädgård uppe i Motala. Ska bli spännande att äntligen få se stugan dom köpte förra hösten.Kameran är som sagt med och trädgårs lexikonet jag fyndade på loppis.

Fräscht!

Fortsätter njuta färska spenatblad på frukostknäckorna.
Så härligt att knalla ut och knipsa det man behöver för stunden. Nu ska jag fortstätta med ett trädgårdsprojekt jag börjat med. Vilket innebär släpa på stenar.
Bra motion i värmen.
Välkomna 2 nya följare.

Gå ut i solen alla raringar. Det är sommar!