måndag 14 mars 2011

Vart tog Måndagen vägen?

Oj redan kväll..det var ju nyss morgon. Så kan dagen kännas om den är för fullsatt med massa påhitt och måsten. Men den var smärtfri det är huvudsaken.
Och kunde inte rundats av bättre. Jag har nämligen varit på upptakt på min Mindfulnes ikväll ( Anna om du läser svimma inte utan läs vidare)
Ja alltså nu skulle jag ju inte varit där ikväll,men det var ändå Mindfulnes och eftersom jag ändå dök upp fick jag vara med. Grejen är den att när jag ringde om denna kurs rabblade damen i andra änden upp 3 datum då vi skulle feedbacka oss ihop. Jag noterade detta i min kalender. Och när då kallelsen kom betalade jag och dubbelkollade inte så datumen stämde med det hon sagt. Summan av kardemumman vara att dom flyttat "min" grupp till måndag nästa vecka. Så där tassade jag in och tog en stol med FEL grupp alltså.

Och tur i oturen kan man gott påstå för nästa vecka är jag i stockholm i jobbet;)

Och jag är nöjd som få för det är alldeles underbart med denna Mindfulnes tänket. Alla borde lära sig leva så.

Men nu gott folk ska jag krypa ner i min kalla säng och sova. Imorn eftermiddag ska jag till farbror Doktorn och skåla med kontrastvätska. Botten upp!
Jag hinner in och hälsa runt lite hos er innan;)

I min bil ( foto nr 73 av 365)

I Torsdags när jag körde hem från dagens simpass föll stora snöblaskiga flingor från himlen. Då såg det ut så här när jag satt I min bil.