måndag 19 juli 2010

Får hjärnsläpp...

...Kan verkligen inte bestämma mig för vilken design jag ska ha här på bloggen. Så ha förutseende med att jag ändrar ett tag. Hehe finns fär många att välja på ju.
Hittade en gammal kanna i min källare, kunde inte låta bli att plocka in lite prydnads ärtor. Dom är ju så otroligt vackra och tacksamma. Växer som ogräs. Ska ta några baljor med ärtor innan jag flyttar från huset. Och torka. Så jag kan så nya där jag befinner mig till våren. Säg till om ni vill ha också. Kan skicka lite i ett kuvert på posten. Finns det någon där ute som har några roliga blomfrön att dela med sig av säg till. Smidigare kan det ju inte bli än via post.Flyttat hit alla mina 4 katter idag också. En av dom blev avundsjuk när jag bara tog kort på blommorna. Var absolut tvungen att vara med på bild.
Idag har vi fått massor gjort. Kört alla torrvaror och skafferivaror till Rolfs hus från mitt.
Tänkte innan vi började ,halleluja hur ska allt få plats. Han hade knökafullt i sina skåp redan.
Men hej hopp vad fel jag hade. Vi satte en sju helsikes fart med att tömma ut massa saker ur skåpen som faktiskt inte behöver bo i köket. Och vips så var det nystädade, prydliga skåp. Med gott om plats. Och allt överflöd var rendiskat och fint placerad i en stor garderob i källaren.
Imorn blir det storsatsning att tapetsera den sista biten i mitt kök. Tog ju en snabb renovering för att det kanske ska gå lättare att sälja med ett fräscht kök. Men har blivit förseningar hit och dit. Med först fläkt och sedan glas. Tog timeout med flit dessa 2 veckor som gått för vi haft alla barn. Och vad gör det. Jobbet springer ju inte ifrån oss.
Så imorn är det tapeter som gäller.
Har kört hit mina blomlådor och lite trädgårds belysning. Så tar ett ryck och ställa fint altanen här imorn. Så kul att äntligen bli sambo;)
Nu natti,natti.