tisdag 2 mars 2010

Ännu en jobbdag;)

Ännu en jobbdag till ända. Förmiddagen var lång ,förstår inte varför jag inte gillar tisdagar. Vi kommer helt enkelt inte överens. Men jag vinner alltid, till slut tar ju även den dagen slut.

Blev ett par timmar i Jönköping med lunch på en restaurang jag varmt kan rekommendera Liban Deli på Barnarpsg 29 i Jönköping. Helt i min smak, sitter fortfarande stoppmätt nu när klockan är 20.54 och vi var där och åt ca 15.30. Hehehe näää jag åt inte som en häst. Och enligt viktklubb ska jag äta en gång till idag,men det är bara o glömma. Får bara ner mitt kvälls te ;)

Blev ingen mer puss av darlingen idag heller,sån´t är livet när det rusar förbi i 200 km i timmen.
2-3 pussar i sömnen tidigt,tidigt sedan vänta till nästa morgon lika tidigt. Fantomen är hård mot dom hårda. Men vi har levt så här nu lite mer än ett år,så ska nog gå ett tag till. Än så länge ser vi tyvärr inte ens slutet på detta tråkiga särboendet. Men någon dag kanske det blir av,den som lever får se.

Sitter här med ett tänt ljus och lyssnar på ljuv panflöjts musik. Uuuuuderbart!
En kopp kvälls te får duga,hade ju hellre haft ett glas rödvin,haha.Då hade det varit perfekt!

Natti alla där ute .

Den drucknes tal är den nyktres tankar.

Gnistrande snö och en klarblå himmel.


Morgon pussen strax innan 5 var välkommen. Underbara älskling som stannar och tassar in för lite gos innan jobbet.
Låg kvar lite längre idag,men allt var förberett igår. Så det var bara att hoppa upp göra sig iordning snabbt och äta frukost. Pontus var före mig upp idag så han satt redan påklädd vid tv,n . Härligt med en så duktig kille, tänk det känns ju som han var bebis bara för en vecka sedan. Tiden går för fort;)
Blev en skön promenad till fritids och arbete. Solen smög sig upp på en klarblå himmel. Snön gnistrar som ett hav av diamanter. Jag stannade upp ett par gånger på vägen (som vi lärde oss på kursen igår) och observerade nuet. Tänkte, vad ser jag? Fåglar som flyger luckligt från träd till träd ,rök som stiger bolmande ut skorstenar som vittnar om en varm och skön stuga.Vad hör jag? Fåglarnas drillande sång att snart kommer våren. Knarrandet under skorna mot snön, det är ju 10 minusgrader. Tar några djupa andetag och tänker,här och nu.
Nu sitter jag på jobbet och njuter av utsikten över det vackra snöiga landskapet. Dricker en kopp kaffe och bara njuter av livet;)