onsdag 30 mars 2011

Återblickt från förra somaren.

Här min underbara särbo med min Amanda. Det var en skön  dag förra sommaren vi tog med alla barnen för liten fiskestund. Rolf fick hjälpa till att agna alla spö. Inget gnällande och pustande där inte. Den karln har en ängels tålamod.
Amanda tyckte det var helkul men tycker som jag att fisken är läskig att ta i om man får napp. Så här står Älsklingen beredd att hjälpa till om lyckan är framme;)

Galenskap,mys & lycka.

Ja det får vara hur galet som helst. Det skiter jag i. Jag har nämligen bara ett bra fönster där det är soligt och varmt så alla fröna trivs. Men det är ju inte hur stort som helst. Så vad gör man för att allt ska få plats. Jo man trycker upp några lagerhyllor i fönstret och bankar dit med en spik. Ja sådan är jag galen och påhittig. Skulle jag nu få se Fisen klättra runt i just dom hyllorna kan jag lova att vi har en katt mindre;)

Sedan är det ju Onsdag och då försöker vi ha LilleLördag här i stugan. Så tända ljus och alla samlade vid bordet. Jasminris och sötsur kyckling. Mums!


Och så lyckan då. Jag var och vägde mig innan. Är ju som sagt Onsdag;)
Ytterligare 1.1 kilo ner i vikt. Ja jäklar vad jag är duktig!

Favorit (foto 89 av 365)

Stilleben (foto 88 av 365)

Björn-Attack och Trädgårdslängtan.

Stackars Nalle-mamman som låg och sov då det brakade till och in kom grabben på skidor. Vad ska en skrämd Nalle-mamma göra annat än försvara sig. Synd bara att hon sedan somnade om på fel ställe så det slutade så här.

Den här mamman som sitter här skulle mer än gärna gå till närmsta ställe och somna om. Hade skallevärk när jag somnade igårkväll och som jag vaknade med imorse. Får försöka dricka ordentligt idag och hoppas det släpper.

Fick en glad upptäckt när jag kikade runt i alla frölådor iaf tidigt idag. En liten Chilli-planta är på väg ut i solljuset för att möta våren. Ja jag vet det var nog lite sent att påta ner dom  fröna i jorden 13 mars . Groningstiden för Chilli är 8-14 dagar , hos mig tittar första upp efter 17 dagar. Ska sätta mig och göra en liten trädgårds kalender. Där ska jag försöka notera allt som händer alla framgångar och motgångar.
Då kan man titta tillbaka nästkommande år - Hur var det nu med chilliplantorna förra året?  - Ja just det!

Här är solen på väg upp . Det är minus 4 grader men ser ut att bli en fin dag.

Tjohopp idag är det Vägning och LilleLördag.