onsdag 6 oktober 2010

Älskar kursandet;)

Ja nu är jag hemma nöjd efter kurs kväll nr 2 i fotograferandet. Det är så roligt. Ikväll gick vi ut en stund och fotade utemiljö denna mörka afton. Vi får bara fota manuellt såklart och utan blixt. Ja, fundera på hur man får något att synas i mörker utan blixt;) Vi hade gatulampor till hjälp men dom räcker inte långt. Det är trixigt och det tar lite tid med inställningarna. Men jag är nöjd eftersom det är första gången jag försöker. Man kan ju inte vara bäst direkt,haha.Efter kursen susade jag och fiskade upp äldsta dottern hos pojk-vännen.Vi åkte till stallet för att mocka och plocka in hästarna. Tyckte det såg ut som 2 kattungar i hörnet idag. Men det ena var en liten kotte;)


Jag vet denna bilden är megasuddig,men dom var så söta där dom satt ihop. Igelkotten försökte gömma sig medans kattungen satt och inte fattade  att jag var livsfarlig. Dom pratar tydligen inte samma språk dom små.


Snart fotokurs.

Här sitter jag nu och laddar inför fotokurs igen. Ska bli kul. Idag ska vi visst gå ut och fotografera staden i kvällsmörker. Tror det kan vara lite klurigt med alla ljus från skyltar,bilar gatlyse mm.
Kanske blir kaos i kameran;)

Är det bara jag som inte kan se mina följare på bloggen idag? Buhu.

Alla kära läsare..

...jag är ingen värsting på detta med att blogga. Men nu har ju mitt intresse för foto ökat med bebis-kamera-inköpet. Som ni märkt så har bildinläggen här skenat,haha.

Nu har jag alltså med goda råd från en som kan bloggandet the best Fru Venus  tagit beslutet att starta en foto-blogg. Så får ni själva välja vad ni vill gå in på för blogg. Men glöm för allt i världen inte bort mig här nu.
Så även här hittar ni alltså mig nu:
http://livsnjutarenfotograferar.blogspot.com/

Men jag har kvar denna bloggen också!

Jag vill ju så gärna dela med mig av mina bilder så kom gärna dit alla ni underbara i blogghavet.

Kaffet slut..

..Och jaa vet ni vad, jag ska banne mig gå och sova en stund. Är trött och har inga måsten idag. Alltså vad hindrar mig?
Hehe, tar med mig gammelkatten .. so long.

Black & White Wednesday.

http://thelongroadtochina.blogspot.com/

Onsdagstema # 25 - Vetenskap.Wednesday Theme # 25 - Science

Travsporten är en hel Vetenskap. Här är vår Amber Rose då hon fick selen på sig för första gången.
Trav's Gate is an entire science. Here is our Amber Rose when she got the harness on for the first time.http://onsdagstema.blogspot.com/