onsdag 1 december 2010

Lille Lördag blev lilleJul!

Så här såg det ut i köket idag när barnen kom hem från skolan. Idag smygstartar vi med julmysandet. Jag tycker man för det mesta hinner mysa alldeles för lite under adventen. Tiden svischar förbi och rätt som det är är det försent. Här hade vi en försmak utav det som jag vet att barnen gillar. Behöver inte vara mer än så. Varför ha en massa som ingen äter av?


Tände många ljus;) Hittade en till lykta som jag hängde upp under skåpet (i vänstra övre hörnet av bilden).


Dukade lite roligare än vanligt.
Ser ni min smarta lösning på väggen. Köpte en tavelhylla och placerade de kryddor vi använder mest. Perfekt att ha dom framme. Ska dock köpa finare ströare så jag slipper se dom fula köpe-burkarna i mitten;)


Efter maten var det dax för jul-pyssel. Hittade perfekta kit på Rusta. Allt material fanns med. Det enda vi behövde ha själva var limpistol och sax. Annars var allt med och väldigt bra beskrivningar.


Emelie o Amanda gjorde tomtar på skidor. Snögubbar och en varsin liten tomte & jag gjorde också en liten tomte (vänstra i främre raden).


Pontus var  med när jag köpte pysslet ,då valde han att köpa kulor att måla.


Dom blev jättefina.

Vi smaskade på Paradis ask medans vi pysslade. Åt som tur var inte upp hela. Nu blir det lite Tv i väntan på att älsklingen ska komma hem . Får se om jag kryper ner före och värmer upp sängen åt oss. Brrr... det är kallt första stunden. Men när han kryper ner blir det snart varmt;)


Nu räcker det!

Nu vill jag inte ha det kallare Tack! Vaknar och kollar termometern.
Just nu har vi här minus 21 grader!!!!! Vart ska denna vintern bära iväg?

Ska vi kanske sova med Termobrallorna på? Det går an denna veckan då jag får ha en björn bredvid mig,men nästa vecka blir det pyamas,fleccemorgonrock och tofflor på i sängen.

Idag blir det först stalljobb, sedan ska jag åka och handla. I mitt lilla hus ska det julpysslas och mumsas lite diverse julgott ikväll. Ska bli sååååå nice!

Tjohopp halva veckan har gått idag är det Onsdag.