tisdag 28 september 2010

Tema onsdag till onsdag, "Fantasi"

I min "fantasi" drömmer jag om att bo i det vackra landet Norge. 
                                                      http://onsdagstema.blogspot.com/

Tisdagstema "kyla"


"Kyla" känner man absolut nu dessa mörka höstkvällar.
                                                               http://tisdagstema.se/

Välkommen

..nya följare Tanta Björn, Mita & Wildhearts.

Vad det är roligt att ni vill hälsa på här;)

Nu blir det lite Online Bingo innan John Blund kommer.

Jobbdax

Nu är det mörkt om kvällarna . Sitter nu på jobbet och myser med varm choklad och hembakad fralla. Ganska mysigt faktiskt men jag hade ju såklart hellre varit hemma hos mina älskade troll.

Ett helt hav..

Körde till mitt gamla favvoställe idag. Ställde bilen och klev ur. Direkt känner jag doften av kantareller;)


Kliver 5 meter in i skogen och där står dom,alla mina trattispojkar. Kör mitt gamla raggningsknep (går alltid hem) tjena grabben ska du med hem på en bit mat. Vad dessa grabbar inte vet är att det är dom som är maten.

Resultatet efter 2 timmars plock idag = 13 underbara liter! Om jag är nöjd?`Självklart och imorn åker jag tillbaka och fortsätter,hann ju inte plocka alla på långa vägar. Har virat en sudd med toapapper runt en gren så jag vet var jag slutade idag,haha.  Var ju sedan iväg med Farmor på lunch också. Det var lika trevligt som vanligt.

När ni läser detta

..är jag förmodligen ute i skogen och jagar svamp. Reflexvästen är på för det finns ju sådana där farliga gubbar med skjutgalna gamla fingrar. Jag är ingen Råbock,men vet dom det?

Har lite ångest för nästa vecka då Älgjakten kör igång här. Ska man hålla sig inne då kanske . Jag tror dom får hållas 2 veckor då med sitt jagande,men sedan måste jag också få min jaktlust tillfredställd. Det kanske inte hjälper med reflexväst nästa vecka.
Jag har ju Trattisar på tillväxt på minst 3 ställen och dom bara måste jag åka och plocka. Tar ställe nr 1 idag. Där har dom nu stått och växt i 3 veckor sedan jag tittade till dom. Hoppas ingen annan hunnit före bara.

Det får ni se senare;)

Gott kaffe..

..är aldrig fel. Det blir det nu och en stunds läsning hos er;)

Härlig start på dagen.

Tisdagstema

http://tisdagstema.se/   Jag hinner vara med på veckans tema innan det byter idag.Temat var Sömn, här i denna sköna säng kan man få skön sömn;)