måndag 1 mars 2010

Kväll i stugan.

Ja då var det måndag kväll. Det enda som hörs är en katt som leker och muller från Emelies dator. Hon skulle bara se klart en film sedan sova gott.

Har varit en spännande kväll. Emelie och jag har börjat en studiecirkel. Mindfulness kurs. Vi ska lära oss bejaka nuet och hur man stänger ute all negativ energi som man så lätt påverkas av. Ska bli väldigt intressant. Så nu blir det till att beställa avslappnings cd på nätet också,så vi kan scanna av kroppen regelbundet.
Amanda var hemma med Pontus, duktig som hon är var hon barnvakt. Inte för han är så mycket att passa,stor kille nu. Skönt att ha stora barn, då får man en helt annan sorts egentid. Ska se om det finns någon trevlig kurs Amanda och jag kan anmäla oss till . Något som faller henne i smaken. Denna kursen vi går på nu passar Emelie och mig bra efter allt som varit dom senaste åren. Perfekt tid på året också,nu när det är vår snart och allt blir så där underbart härligt .

Har precis druckit en kopp med kvällsthe,det är gott. Ska bara glutta lite på facebook,sedan sova. Blev bara morgonpussen tidigt imorse för Rolf och mig denna dag. Tur det är ny dag snart;)

Ha d!

Mera snö!

Blev väckt med pussar av en förbi passerande älskling strax innan kl 5. Mmmmm alltid lika härligt även om jag knappt är vaken och ibland inte minns att han varit förbi.

Kändes som en illusion när jag tittade ut, utanför köksfönstret har jag en Rhododendron buske, igår var den ren töad från snö. Idag låg det 10 cm nysnö på grenarna. Var nästan så jag trodde jag såg fel,men ack va fel. Mycket riktigt var det ju ny snö. Och det vräkte ner stora fluffiga flingor.

Väckte Pontus med informationen ny snö, och vi ska promenera till fritids och jobb. Ingen återvändo,nu är det slut slappat med att ta bilen den lilla biten. Och sparkarna skär igenom nu så dom kan vi inte ta heller.Han tycker inte det är jättekul att gå,men herregud hur långt är det? Max en kilometer bort till skolan. Sagt och gjort iväg kom vi,och han beklagade sig inte ett dugg. Är ju bara jätteskönt med frisk luft så här på morgonen så man vaknar ordentligt. Eller ja,försöker vakna i alla fall :D

Satt en stund och rekade på viktklubb och skrev in ny info. På 4 veckor har jag nu gått ner 5 kilo och minskat 6 cm runt midjan. Hihi vad jag är nöjd. Och ändå äter vi bara massa god mat,bara desto nyttigare än innan. Underbart!
Jag lagar dock inte riktigt samma mat till mina barn eftersom dom är så jättesmala. Så dom ska absolut inte äta så lite kallorier som jag ska. Då lär dom ju försvinna helt.

Slut på orden för denna gången,nu lite kaffe.