måndag 1 mars 2010

Mera snö!

Blev väckt med pussar av en förbi passerande älskling strax innan kl 5. Mmmmm alltid lika härligt även om jag knappt är vaken och ibland inte minns att han varit förbi.

Kändes som en illusion när jag tittade ut, utanför köksfönstret har jag en Rhododendron buske, igår var den ren töad från snö. Idag låg det 10 cm nysnö på grenarna. Var nästan så jag trodde jag såg fel,men ack va fel. Mycket riktigt var det ju ny snö. Och det vräkte ner stora fluffiga flingor.

Väckte Pontus med informationen ny snö, och vi ska promenera till fritids och jobb. Ingen återvändo,nu är det slut slappat med att ta bilen den lilla biten. Och sparkarna skär igenom nu så dom kan vi inte ta heller.Han tycker inte det är jättekul att gå,men herregud hur långt är det? Max en kilometer bort till skolan. Sagt och gjort iväg kom vi,och han beklagade sig inte ett dugg. Är ju bara jätteskönt med frisk luft så här på morgonen så man vaknar ordentligt. Eller ja,försöker vakna i alla fall :D

Satt en stund och rekade på viktklubb och skrev in ny info. På 4 veckor har jag nu gått ner 5 kilo och minskat 6 cm runt midjan. Hihi vad jag är nöjd. Och ändå äter vi bara massa god mat,bara desto nyttigare än innan. Underbart!
Jag lagar dock inte riktigt samma mat till mina barn eftersom dom är så jättesmala. Så dom ska absolut inte äta så lite kallorier som jag ska. Då lär dom ju försvinna helt.

Slut på orden för denna gången,nu lite kaffe.