torsdag 15 juli 2010

En dag med lite av varje.


Ja som sagt så har vi idag grattat denna goa tjejen som blivit 15 år. Stora tjejen nu ;)


Kvällen gick åt till att köra till Habo och hämta denna lilla söta Fux-Dam. Hon var jätteduktig i transporten hela vägen hem. Men man kunde ana en viss tristess efter en stund. Skönt att ha TrailerCam så man kan ha full koll på dom små liven i transporten. Längtar till imorn när jag får åka och putsa på den lilla sötnosen.

Igår tog jag denna bilden på mitt söta extrabarn 3 år . Han var då med i stallet. När jag gick ut i hagen och fixade med alla vatten tunnor i hagarna skule han såklart vara med. Han fick dock hålla sig utanför hagen. Inte för att han ville det men kan ju vara skönast så;) Men som ni ser är han inte det minsta rädd för dom stora nyfikna pållarna. Han förstod inte alls varför han inte kunde vara med inne i hagen.


mmmmmums....

...Snart kommer älsklingen hem med pizza. Ska bli knas gott ;)

Efter det blir det en stund i stallet. Där ska den ena hästen få sitt jobb pass. Under tiden ska jag skura boxväggar och fixa fint inför en nykomling i stallet. Vi väntar på att en söt lite fux-dam ska anlända. En 1-åring som vi ska ha på leasing-avtal ;) Våran första gemensamma häst. Hoppas det blir fler i antalet med åren.

Är ju sååå kul att städa och göra fint i stallet. Ska ta bit för bit nu tills man kommit runt;) Skönt att få skura av väggarna någon gång per år. Blir ju något "ner-skitade" ordagrant sagt.
Tar med skruvdragare också så jag kan putsa rutorna när jag ändå är på G. Men då måste ju gallrena avlägsnas först;) En del hästar lyckas ju baja så det ligger en hög mellan gallret och fönstret. Haha tror dom tycker det är kul att sätta oss i arbete.

Härligt mulet väder har vi här idag. Vinden fläktar skönt. Termometern visar 23.4 grader. Kan behövas någon mellandag i det stekande vädret. Skulle inte skada med lite uppfriskande regn också.

Födelsedag..

..är det idag för min vackra bonusdotter Viktoria. Hon blir 15 år idag. Vi har sjungit och grattat henne vid sängen idag. Dagens mat är beställd av henne. Köpe Pizza ;) och sedan marängsviss. Så vi kommer undan smidigt idag ;)

Gårdagen var andra dagar likt. Varmt som i öknen och bad blev det. Nere vid sjön satt grannen och lapade sol. Senare på kvällen åkte vi och satte en tapp sko på plats på hennes häst. Fin häst ;). Efter att ha lagt de minsta gick vi över till dom och där snaggade jag hennes gubbe med Hårtrimmer. Vi fick lite gott i glasen och en trevlig tjötstund.

Idag blir åter svettigt, det lilla vinden fläktar gör ingen nytta alls. Får bli kalldusch. Jag har badförbud från läkaren denna veckan , hur surt är det? Men barnen får bada desto mer då.