fredag 6 augusti 2010

Oj somnar nog tidigt ikväll..

För jösses vad trött och mätt jag blev. Här ser ni hur fint nya lyktan lyser;)Satt ute när solen gjorde oss sällskap innan. Då hade Amanda sin kanin ute i koppel,sitta i buren kan ju bli lite långtråkigt. Fisen och kaninen Ludde är bra vänner.


Experiment gratäng,med Squach och purjolök,mellangrädde och riven ost. Blev jättegott men det sög ju inte åt sig som potatis,)

Enkel sallad med Babyspenat,tomat,gurka,paprika och fetaost. Mmmmmmums.Uppläggningen blev inte snygg alls ,haha. Kycklingfilé ,med sås av mellangrädde ,vitlök, sambal oelek och dijonsenap + lite peppar o salt. Till det Äggnudlar. Blir ju tyvärr ganska färglöst;) Men det var jättegott, ja jag vet att det var jag som lagade maten . Men jag tycker man får berömma sig själv för god mat. Jag tycker även det hör till att säga om man uppskattar maten,annars kan det ju vara lite otacksamt att ha variation. Då kan man lika gärna servera Falukorv och Makaroner varje dag om man ändå inte får höra att det är jättegott,mm.


Puss alla godingar där ute,nu tar jag en öl och parkerar den breda röven i soffan.


Helg till Slut.

Äntligen helg igen. Ska bli skönt. Ska försöka ta till vara på nuet lite. När Roffe kommer hem ikväll ska jag ha supergod mat att bjuda på här. Kommer jag ihåg ska jag ta bilder;)
Nu ska Amanda baka en kladdkaka och jag stickar vidare.

Knepigt men kul.

Nu börjar det synas att det ska bli en socka ,tror jag. Väldigt härliga färger iaf. Kaffe och sticke på jobbet. Härliga dag.