tisdag 12 oktober 2010

Jippi !!!!! Paketet har kommit !!!

Mina vinter-pjuck har kommit. Och hipp hurra dom passar perfekt ;)
Vilken super-Tisdag!

Känslan håller i sig..

...att det är en helt okej dag,även att det är Tisdag. Aja man ska inte ropa hej förrän man är över ån. Dagen är inte slut ännu.
Har iaf betat av minst en punkt på min Att-göra-lista. Jag har klippt klart gräset vid mitt hus. Så jäkla skönt. Gräsklipparen är nu avstädad och inställd för vintern i garaget. Alla redskap är insamlade och står också i garaget. Planterat om och nattat Pontus smultronplantor. Har inte kommit på var jag ska vinterförvara dom ännu,men det kommer nog någon smart ideé vad det lider. Innan jag körde hem till Flisby åkte jag förbi stallet,så där är nu mockat och klart. Jaa jag är föbaskat nöjd med dagen hittills.

Idag blir det en så enkel middag som Sparris-soppa. Ja den i pulverform. Den är helt okej tycker jag. Så nu ska jag koka ägghalvor och baka scones till soppan. Det blir kalasgott;)

Hoppas jag hinner in ikväll,har en del att läsa ikapp hos er.

En annorlunda feeling..

..vakna en Tisdag och vara nöjd. Klart jag var trött som ett ägg,men med känslan att jaha då går vi upp då. Tittar ut och ser bilen helt frostig en vanlig tanke hade varit jävla skit ,jaha då går jag ut och varmkör bilen en stund innan;) Tände lite ljus och åt frukost med Thommy och Amanda. Så skönt att försöka ta sig tiden att sitta i lugn och ro med frukosten. Verkligen inte alla dagar det funkar. Men jag ska skärpa till mig och försöka gå upp den lilla stunden tidigare.

När jag sedan körde till jobbet höll solen på att stiga på en klarblå himmel. Det var slående vackert. Hoppas vi får många lika fina dagar hela hösten och vintern.

Nu är det kaffedax här, mmmm...