söndag 13 mars 2011

Ännu en vecka..

..är över. Söndag kväll och natten sluter in oss i mörker. Vi tänder lite ljus och pustar ut efter kvällens buggkurs. Jag med mina barn i mitt hus och älsklingen med sina barn i sitt hus.

Nu har vi enbart helgerna tillsammans och korta småstunder i veckan. Barn som vill bo på ett ställe gör att det får bli så.
Roligt? Nä inte ett dugg vi får ta en dag i taget och kämpa på. Jag tycker särbolivet är väldigt sorgligt men det som inte dödar härdar heter det ju.

Chillipepparn har kommit i jorden så nu väntar jag med spänning tills där börjar spira;)

Kram till alla ni underbara där ute.

Söndag (foto 72 av 365)

Ja idag är det Söndag då kan det se ut så här om man som jag är på jobbet och precis startat upp datorn;)

Fira ( foto 71 av 365)


Ja i Fredags kväll flödade energin bland dessa barn som kommit för att fira min son Pontus och Tindra. Ett kalasdisco vi slagit ihop med en tjej i klassen som också fyllt år. Vi hade fixat massa gott och skoj.
När dom kom fick dom snacks och bål.
Efter lite dans och lek blev det dax för korv och bröd.
Och en stund senare glass-bomb.
När dom gick hem fick dom med sig en påse godis.


Mys ( foto nr 70 av 365)

När man räknar Points kan allt klassas som mys och lyx. Här en Semla och kaffe. 16 points.

Läser och känner...


Känner att kroppen sprudlar av tankar och ideer.
Ja jag fortsätter idag att bläddra i min Odlingsbok. Upptäcker att Jippi ,jag kan ju utöka min köksträdgård utan att för det behöva göra fler bäddar. Lena skriver att ett bra ställe att så tex,sallad och spenat mm är mellan raderna av tex rötter och lök. Den tanken har inte slagit mig innan. Jag har varit inrutad på att var sak ska stå i sin låda. Vilken tur jag har en stor frysbox om nu allt skördande lyckas.

Och efter hand min köksträdgårds -resa fortlöper är jag tacksam för alla tips och råd ni kan. Man kan aldrig få för mycket av den varan.

Hmmm, gissa vem som kommer köpa mer fröpåsar i veckan;)

Som blixten..

Ja tiden rusar snabbare än blixten. Nu är helgen snart över. Igår efter jobbet blev det varma mackor i ugnen och sallad till det. På tv,n blev det som hos många av er Melodifestival.
Tyckte ni det var bra?
Jag tycker faktiskt för ovanlighetens skull att det var många bra låtar igår. Dock tyckte jag inte den som vann var den bästa. Men så är det väl alltid. Vilken låt hejade du på ?

Nu har jag några timmar på arbetet framför mig . Sedan blir det till att åka till min mor och far för att fira min Pontus. Stackarn jag jobbade megapass igår på hans födelsedag. Men mormor och morfar firade desto mer med honom . Och idag firar vi mer som sagt.
Efter firandet idag blir det som vanligt buggkurs 1,5 timma. Det kan behövas efter helgens bonus-points-intag.