söndag 13 februari 2011

Lördag (bild 44 av 365)

Min arbetsplats är där brukaren befinner sig. Ibland på Restaurang. Jag hade inget att klaga på vid gårdagens restaurangbesök. Maten var utsökt och Jag rekommenderar stället 8 Glas i Jönköping varmt. Mycket fin och bra service.
Vad kunde passa bättre en Lördag?

VäderGudarna!

Ja dom måste vara väldigt onda på oss. Idag är det minus 20 grader här i lilla byhålan. Då är det inte kul att hoppa upp ur sängen för att gå och jobba. En dag som denna ska man ha sovmorgon och sova tills man själv behagar gå upp frammåt eftermiddagen.
Tänk jag skulle vilja ha 2-3 dygn helt för mig själv. Bara vara och inte ha några tider eller något att passa. Sova, äta och bara vara.Ligga i soffan och glo på några bra filmer med en ask choklad. Kanske gå i morgonrocken hela tiden. Men jaja det är som det är . När skulle det kunna bli av?

Ähh inte ska jag gnälla jag har det nog ganska bra;)

Men en sak är säker att jag vill ha vår nu. Tänk att kunna gå ut vid husväggen och sätta sig i vårsolen . Så skönt det ska bli. Man sitter där och känner hur solens strålar steker mot kinderna och fyller upp D-vitaminlagret som förmodligen är helt slut nu.

Snart är det dax för kaffe här då ska jag hälsa på hos er.