tisdag 8 juni 2010

Kväll.

Ja syster yster inte lätt för dig i sådana stunder att vara så långt bort. Men våran lilla mormor förstår ju det.
Lill-syrran och jag åker dit imorn igen. Jag passar på när jag ändå är ledig. Har verkligen en soft vecka. Såå skönt.

Här har vi haft mega slöaste kvällen man kan tänka sig. Lilla Amanda ville laga mat idag, klart hon fick det. Emelie har varit hos sin boyfriend. Dom är så söta ihop ;)

Tar mig faktiskt ett glas vin idag. Är ju ändå ledig imorn, Vem har sagt att det måste vara helg. Drack Jesus bara vin på helgerna ,knappast. Tror inte det. Och vem vet när man tar ett glas nästa gång. Har gått typ 2 månbader sedan senast, så don´t worry .

Lite pinsamt att se hur låg nivå en del lägger sig på. Så sjukt patetiskt. Men förlorarna är ju bara dom själva. Dom sunda själarna med friska tankar står segrande kvar med flaggan i topp.

Nu blir det lite mer tv, sedan är nog John Blund här i faggorna snart.

Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan att du ger dem ditt tillstånd.

En skön sommardag,med sorg i hjärtat o tårar på kinden.

Nu sitter jag vid min mormors sida. Hon sover med tunga andetag. Jag plockade några sommarblommor på vägen hit. Så nu ligger min älskade mormor här med sommaren i sin hand. Jag tog med datorn och spelar visor som hon alltid gick och gnolade på i köket.

Hela min uppväxt har jag haft förmånen att ha min mormor och morfar på våningen över där vi bodde. Mormor har lärt mig allt man behöver kunna om all matlagnings konst och allt från bullbak,småkakor till kalvdans och hemmagjord värmlandskorv. Stora tårar tävlar nerför mina kinder när jag sitter här och tänker tillbaka på alla stunder vi har haft.

Jag ska sitta här några timmar nu och ta vara på de sista minuterna. Spela alla visor jag kan hitta som jag vet hon gillar.

Kram alla ni där ute.