söndag 17 april 2011

Som om det inte är nog!

Visst jag vet att jag själv beställt ved. Men oj, mitt i allt trädgårdsjobbande anländer första lasset = 10 kubikmeter.
Jippi säger min ömmande rygg. Snacka om att man känner att man lever efter att ha kört mängder av lass med flis. Tack gud att den är ganska lätt.

Däremot att lasta matjord och köra massa lass till bäddarna känns dessvärre mer i ryggen. Har dessutom en skitdålig skottkärra. Har fått en 2-hjuling av älsklingen. Tyvärr är den modellen ganska låg i körställningen. Jag gjorde av med min i höstas när jag trodde jag skulle sälja huset. Får bli att köpa ny lättmodel. Kan inte vara utan en smidig och lättkörd sådan.

Mor och far kom förbi på en snabb kopp kaffe. Danke schön för den pausen. Haha, vi tittade på Vinnare Söndag på kanal 4. Och jodå då var jag med på bild och blev presenterad inför nästa lördags TravTv.

1,5 timmas arbete i stallet och åter hem till trädgården. Sista timmen blev det ett angrepp i vedhögen för att bara få känslan att ha börjat. Gick in när jag inte såg något mer. Blir mörkt fort när man vill jobba på.
Nu duscha och ta en macka.
Sedan stupar jag i säng.

Ny dag nya mäjligheter.

Yes , nu sätter vi fart på dagen.
Härligt . Inte nog med att jag jobbar järnet med min köksträdgård . Idag kommer dessutom 20 kubik ved hem till gården. Nice, hmpf bara att försöka elda på barnen så dom kan tjäna en peng på att hjälpa till;)