söndag 26 september 2010

Träningsvärk..

...kommer jag defenitivt ha imorgon. Och tisdag ska vi inte tala om då kommer jag inte kunna röra mig. Men jäklar vad kul vi har haft på buggkursen. Det är ju verkligen bra motionspass när man samtidigt har kul. Och jag ska tala om att svetten den rinner så det är inget mjukispass;)

Nu lite tv innan John Blund susar förbi. Och något "boink,boink" är det ju inte tal om förrän man är färdigläkt enligt läkarens uttalade körförbud! Så bara nana kudden som gäller här.Jävla skit!

Staden på bilden nedanför är Anderstorp.

Imorn ny härlig vecka!

Nu ska här bakas..

...banankaka. Det är gott det!

Återkommer med resultat;)

Gissa Staden!

Ja nu ska ni gissa i vilken stad denna bilden är tagen!

Vi var där igår och firade nya bebisen och dennes storebror som fyllde 7 år. Massa gott livsfarligt fika. Sedan åkte vi en liten bit och firade då Svärmor. Där blev det god mat (som alltid) och kaffe m tårta & chokladkaka. En supertrevlig kväll med ljuvliga norskklingande röster. Som pricken över i,et fick mina öron även höra skön värmlands dialekt. Mmmmmm me like. I detta sällskap kan man inte annat än stortrivas.
Fick en kommentar om att har man en bra svärmor kan man döpa henne till kärmor.Verkligen ett bra ord här.

Nu söndag med några timmars jobb,sedan får vi se vad som händer på eftermiddagen. Ikväll ska vi börja på buggkurs. Vi ska gå från grunden även att vi båda redan kan. Men skönt att få en uppdatering.
Längtar!

Välkommen Elin Damberg & Ann.