onsdag 12 maj 2010

Min duktiga dotter...

Amanda är en klippa,hon fixar och håller igång. Idag skalade hon potatisen till köttet. Sedan åt vi en god middag tillsammans hon och jag. Emelie ska sova i staden inatt. Och Pontus var iväg på badkalas.

Amanda och jag har ställt iordning mer i vårat loppis.
Haha tänk om det inte kommer en enda imorn. Men vad gör det ,betalar ju ingen hyra .

Dagen har varit super härlig. Fick dock lite grubbel i hjärnan framåt kvällen. Aja hoppas jag somnar ifrån tänket senare.

Saknar mannen som sover där när jag sover här.

Åt ihjäl sig...kan man säga.

Fick lust att börja dagen med en hotellfrukost. Så smsa en kompis som hängde på den ideén. Smakade mumma, men har man bott på Anglé i stockholm ett par gånger vill det mycket till att det ska slå deras frukost. Men det funkar ändå.Virvlade in på Thimon´s konditori i förbi farten där jag köpte morotskaka till kaffet. En annan kompis kom förbi hemma vid 11-snåret, vips så hade vi tjötat bort en timma,)


Tog en runda till Eksjö för diverse inköp. Gick in i min favorit väsk-affär, har varit på jakt efter ett kort etui ett tag nu. Ville haft "Björn Borg" men det var hon osäker på om det fanns. Vad vet jag ? Så det blev detta i rosa o silver istället.


Väl hemma tog jag en sväng i mitt blivande Loppis, Garaget. Där var det Bingo i musfällan. Den hade hunnit äta upp osten, så man kan ju säga att den stackaren åt ihjäl sig,haha. Bäst att ladda om fällan igen. Tror detta var den sista musen ,men kan ju flytta in fler.Sven-Oskar Fisen Jönsson som denna knäppa katten heter tog musen och fällan i ett nafs. Sedan la han sig på den och var mallig, trodde han kunde ta åt sig äran ;) haha försök med den.
Nu står det en Skinkstek i ugnen och det börjar lukta ljuvligt gott här. ska skala potatis sedan mera loppis pill.
Som sagt öppnar imorn, 9-14 välkomna.