måndag 15 mars 2010

Första dagen på v 11 avverkad.

Ytterligare en dag som gått för fort. Undrans om mina dygn bara har typ 15 timmar eller något?

Hinner ju inte allt som jag vill hinna. Fick ett sms mitt i natten med bild på en nykläckt liten plutt. Min lillasyster fick en son inatt. Härligt ,nu fick man en till liten skrutt man kan shoppa kläder till.


Jobbat några timmar idag, fick träffa Sara på jobbet ,jippiiiii alltid lika roligt. Men kändes som man knappt hann till jobbet förräns timmarna var pasé och det var dags att knalla ner till skolan lagom till Pontus slutade.


Väl hemma stannade han ute och lekte en stund. Jag bar in ett par korgar med ved och tände i pannan. Efter det var det dax för en sen lunch. Sedan var det time för en vals med snabeldraken. My god vad det gror igen när man inte hinner dammsuga på ett par dagar. Men nu är det gjort för denna gången.


Amanda kom hem efter ett tag,då fixade hon hemmagjord pizza åt henne och Pontus. Det gillar hon att göra ;) Jag åt min mat med mindre kalorier i,hehe men pizzan frestade.


Så småningom blev det så dax att köra till staden och fiska upp Emelie på pinnen. Så här på måndagskvällen var det ju dax för vår Mindfullnes kurs. Lika givande som vanligt och tiden rusade iväg.


Väl hemma flög jag upp på trappstegen och började måla köksskåpen igen. Och efter det for jag ett varv och målade taklisterna en sista gång.


Borta bra men hemma bäst.