måndag 23 augusti 2010

Rullar runt...

Så jäkla mätt.

Ätit en utsökt 2-rätters middag. Min förrätt (äter inte lax) bestod av en god sallad med rökta korv skivor & grillad haloumi. Supergott!
Varmrätten var kulstekt potatis & kalv. Också det jättegott även att jag är lite allergisk mot rött kött ;) Detta var rosa så jag bet ihop och det smakade faktiskt jättegott.

Nu sitter vi på rummet och bara njuter av lugnet. Kollar tv och babblar. Ute piskar regnet och det blåser rejält.

Jag håller med Fru Venus i hennes kommentar här under att hennes hav ser somrigt ut. Här kan jag tala om ,ligger ingen och solar. Det är grått och mulet. Imorn lovar dom storm och regn. Jippi!!! Men ändå avkopplande på något vis.

Men vad spelar väl vädret för roll, vi sitter ju på föreläsning hela dagen och har fullt upp utöver det med att äta. Så finns inte tid över att gå ut ändå. Och jag ska ju få min spabehandling imorn eftermiddag. Ska fixa fötterna ,så superskönt. Har tänkt fortsätta med att unna mig fotvård var 10e vecka även hemma sedan. Det är verkligen en bra grej att tillåta sig att ha glada fötter;)

Nu ska jag läsa runt lite i era bloggar ;)
Syns imorn.

En doft av havet.

Hann sitta en stund vid havet innan det körde igång här. Nu slappar vi en stund innan det blir 2 rätters middag, mums! Konstigt att man kan bli så trött av att sitta och sova i en buss, haha.
Skulle gärna krypa ner under täcket och glo på tv hela kvällen ;)
Framme i Skånelandet.

Nu är dom mörka skogarna avlägsna. Här breder slättlandskapet ut sig.

Vi började på plats med att äta lunch,så svullandet fick en rivstart. Känner nu att magen står åt alla håll,så ska ta med mig min vän kameran ner till havet. För att hinna njuta lite av nuet innan kursen kör igång kl 15.

Återkommer med bilder i afton ;)