torsdag 19 maj 2011

När budgeten är slut!

Ja nu ha jag ju gett mig själv en spark där bak efter fuskandet med maten. Så idag är jag stenhård. Men klart jag äter. Nu på kvällskvisten knorrar magen.

Men oj alla points är slut och jag vill inte ta av bonuspointsen idag.

Vad göra?

Jo kika i skåpen efter noll-points varor.Det blev super gott.

En paket krossade tomater fick puttra i en gryta.

Där i hackade jag ner 2 scharlottenlökar och 1 solo vitlök.

1 tsk Sambal Oelek

+ örtsalt.

Mums! Och inga points alls.Man kunde lagt i vad som helst. Rivna morötter ,vitkål mm. Men det fanns inte mycket mer  hemma idag.

Jättegott. Och bra med lite drag i maten då sköter sig magen utmärkt.

Natti alla raringar.

Hur tänkte jag?

Hoppsan hejsan. Här får ni det inlägg som Blogger tappade bort den dagen dom hade service. Det dök plötsligt upp igår.

Min sida är fortfarande konstig men jag överlever det.

Nu har jag inte hunnit göra en ny skiss över min köksträdgård. Men den ser inte riktigt ut som dom 2 ritningar jag visat.

 Eftersom jag använt mig av återvunnet material fick jag ju rätta mig efter materialets mått.

Jag ska absolut göra en ny såklart. Och ni som läst här har nog märkt min mani kärlek till fröpåsar.

Men då igår när mycket av det skulle ner i jorden upptäcker jag en sak.

 Sent jag vet men vi skrapade bilrutor här så sent som förra veckan så vi ligger efter med plusgraderna.Nu är det så att jag har en rad kvar att odla på i en av bäddarna och en hel ledig bädd kvar. Men då ska jag få plats med Timjan,Rosmarin,Basilika,Gräslök,Salladslök, Persilja,Purjolök,Sockerärtor, Västeråsgurka,Asiengurka och Squasch. Har jag missat något?

Ja ni ser ju själva att hur ska det gå till att trycka ner det i en och samma bädd.Från början hade jag ju inte 5 sorters lök och inte heller 3 sorters rödbetor i min ritning. Men varför i hela friden har jag då köpt det. Hur tänkte jag? Eller vad det just det jag inte gjorde? Tur som attan att jag bara förgrott en halv påse västeråsgurka;)

Haha, aja utanför köksträdgården gör jag ju rabatter där jag tänkte ha blommor. Men där får det väl bli gurka och sockerärtor istället nu då. Och squaschen kan nog stortrivas i den ena komposthögen om jag gräver ur fina hål och lägger i lucker och fin matjord där.Jag ser inte problem som hinder utan som en utmaning. Alltså bara att klura en stund så löser sig det mesta.

Har redan massa ideér i hjärnan som poppat upp nu medans jag präntade ner detta inlägg.Tack att jag fick tillbaka mitt inlägg;)

Så´n är jag;)

Så här löd mitt resultat.

Din personlighetstyp:
Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.'
Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.Testet hittar du här .Och det var Knasterfaster som tipsade om testet;)Hmm orkar inte skola om mig. Men bibliotikarie låter rofyllt. Jag som vill bli nya Bosse Rappne.