torsdag 19 maj 2011

Hur tänkte jag?

Hoppsan hejsan. Här får ni det inlägg som Blogger tappade bort den dagen dom hade service. Det dök plötsligt upp igår.

Min sida är fortfarande konstig men jag överlever det.

Nu har jag inte hunnit göra en ny skiss över min köksträdgård. Men den ser inte riktigt ut som dom 2 ritningar jag visat.

 Eftersom jag använt mig av återvunnet material fick jag ju rätta mig efter materialets mått.

Jag ska absolut göra en ny såklart. Och ni som läst här har nog märkt min mani kärlek till fröpåsar.

Men då igår när mycket av det skulle ner i jorden upptäcker jag en sak.

 Sent jag vet men vi skrapade bilrutor här så sent som förra veckan så vi ligger efter med plusgraderna.Nu är det så att jag har en rad kvar att odla på i en av bäddarna och en hel ledig bädd kvar. Men då ska jag få plats med Timjan,Rosmarin,Basilika,Gräslök,Salladslök, Persilja,Purjolök,Sockerärtor, Västeråsgurka,Asiengurka och Squasch. Har jag missat något?

Ja ni ser ju själva att hur ska det gå till att trycka ner det i en och samma bädd.Från början hade jag ju inte 5 sorters lök och inte heller 3 sorters rödbetor i min ritning. Men varför i hela friden har jag då köpt det. Hur tänkte jag? Eller vad det just det jag inte gjorde? Tur som attan att jag bara förgrott en halv påse västeråsgurka;)

Haha, aja utanför köksträdgården gör jag ju rabatter där jag tänkte ha blommor. Men där får det väl bli gurka och sockerärtor istället nu då. Och squaschen kan nog stortrivas i den ena komposthögen om jag gräver ur fina hål och lägger i lucker och fin matjord där.Jag ser inte problem som hinder utan som en utmaning. Alltså bara att klura en stund så löser sig det mesta.

Har redan massa ideér i hjärnan som poppat upp nu medans jag präntade ner detta inlägg.Tack att jag fick tillbaka mitt inlägg;)

1 kommentar:

  1. Det kommer att bli perfekt och precis som du vill ha det ;)
    Kram!

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)