måndag 27 september 2010

FOTOTRISS.

Veckans Tema i Fototriss är alltså I LUFTEN. http://fototriss.blogspot.com/.Här ser man hur solen kämpar för att ta sig igenom molnen högt uppe i luften. En mulen dag vid havet .

Uppe i luften ligger molnen täta, man kan drömma sig bort och fantisera hur mjukt det skulle vara om man kunde ligga däruppe på molnen.
En grådisig dag som denna kan man se fler och fler fåglar långt upp i luften på väg mot sydligare breddgrader.

Nu ska jag prova något nytt!

Att vara med i Foto Utmaningen  http://fototriss.blogspot.com/.
Veckans Tema är " I luften".
En kul grej att få ett tema att fota 3 bilder efter. Kan bli sådana motiv som man aldrig annars hade kommit på att fota.

Söndag till söndag håller temat på ;)

Mörkt och mysigt.

Underbar morgon, trött ja såklart men glad. Ställde klockan så jag skulle hinna äta frukost i lugn och ro med tända ljus. Tjohiii det lyckades. Och jag kom upp ur sängen utan problem,inga stramande muskler. Blir nog värre imorn eller så har mina skogspromenader redan fått benen i dansform.

Att gå i skogen i blandad terräng är kanon. Alla muskler är med. Jaa ,hjärnan också;)

Idag ska min älskade Amanda ta sin första sånglektion. Hon har anmält sig på solo-sång. Härligt att hon ska få gå och sjunga hos utbildad sånglärare. Idol nästa,hihi. Jo det är faktiskt sant hon har en jättebra röst. Hon är jätteduktig och det är verkligen hennes intresse för hon sjunger från det hon vaknar tills hon går och lägger sig. Det hör inte till ovanligheterna att hon även sjunger när hon borstar tänderna.

Nu snart dax att åka till jobbet. Önskar er en härlig start på veckan.