tisdag 3 augusti 2010

Svältrisk?

Straffet för att jag skojade till det om sambons matlåda blev att jag sprang ifrån min egen kvällsmat.

Nu sitter jag här på jobbet och borde sova. Magen skriker att den inte blev mätt på 4 lättsaltade riskakor med konsistensen frigolit. Men kanske kan vara bra eftersom jag har en sådär 20 kilo som borde svältas bort.

Tittar på klockan och konstaterar att jag kommer vara död imorn när klockan ringer. Jag som behöver minst 8 timmars sömn får nu nöja mig med 6 timmar. Bara för jag sitter här och slarvar. Hoppas på att kanske hinna sova en sväng mitt på dagen imorn med katterna.

Men kan bli tight, först hem härifrån. In med sonen till tandläkarbesök, köra förbi stallet på hemvägen och göra fint efter nattens stökmonster. Dom är inne nattetid året runt.

Där ser jag en lucka för lite sömn innan jag far till Stora staden Jönköping där Min skruttunge Amanda kommer med en buss från någonstans ;) Bäst jag kollar här imorn allt jag ska genomföra. För när jag vaknar finns inget vettigt i mitt huvud med rostiga kugghjul.

Så för min egen skull säger jag God natt nu;)

Skulle sambon ha matlåda också?

Här sitter dom 2 yngsta katterna och smaskar på pastan som äldsta dottern inte orkade äta upp. Ja visst är dom roliga som tycker om bara pasta. Dom andra katterna är väldigt kräsna och äter inte mycket av det vi ger dom. Kokt Alaska pollok funkar men inte mycket mer.


Men jösses, visste det var något mer jag skulle komma ihåg. Måtte jag blivit vimsig av den pruttande katten. Roffes matlåda ska kanske ha något innehåll också...Aja ,så här efter semester-svullandet så kan det gott duga med en liten portion.
Haha ....skojar bara. Har en smarrig portion Hot kyckling & ris i frysen åt honom ;) Sparar alltid enstyck portioner med mat i frysen som är perfekt att ta fram , dom dagar man lagar lite eller inte alls ;)

tick,tack..

Tiden rusar även när man inget gör. Slöat med katten en stund, en som inte pruttar;)
Nu dax att fixa lite mat, hinna en stunds övningskörning efter det. Och så småningom fara för nattens jobb. Där tar jag fram lilla datorn och följer er vidare;)

Innan på förmiddagen hade jag mäklaren på besök i mitt hus. Blev lite bilder tagna ,så nu är försäljningen i gång. Alla ni där ute håll tummarna för att det blir sålt fort;)

Katten pruttar så rummet ligger i ett grönt skimmer.

Sitter här och läser bland alla härliga bloggar.
En av katterna ligger nöjt ihoprullade bredvid mig. Rätt som det är sträcker hon på sig och....lägger av en ljudlig prutt. Den stinker som jag vet inte vad.
Känns som hela rummet ligger i en grön osande dimma. Tur att altandörren står öppen,då kanske vi har en chans till överlevnad;)