söndag 1 augusti 2010

Räknar ner minuterna som är kvar av semestern..

Ja idag började vi med rivstart, eller inte . Men klockan var iaf ställd för ovanlighetens skull. Lika bra att vänja sig igen. Den var ställd på 8 så jätte tidigt var det ju inte. Vi åt frukost och fixade lite fikakorg. Sedan for vi till Nyvalla utanför Hjältevad där klubben har sin travbana.


Vi hade alltså fixardag där idag. Städa och göra fint hela området. Pontus var snabb upp i traktorn med en av gubbarna. Sedan var han med där och åkte runt och de slog ner allt högt gräs och sly. Blev jättefint, Ni ser ju framtill på bilden där de kört att det behövdes;)Jag gav mig på ett till synes omäjligt uppdrag. Hitta ner till jorden i denna hemskt miss skötta rabatt. Hade ingen riktig spade så resultatet blev inte tillfredställande i mina ögon.
Men ska ta med mig bättre redskap och lite roliga plantor nästa gång jag åker med dit. Blir kanske redan på lördag. Dom stackars Kärleksörten som stod där ser bedrövliga ut. Även att där är hästar varje lördag hela sommaren har ingen unnat dom lite gödsel. Haha, får fixa det där.


Vi var otroligt grymma på att fixa dagens middag. Blev köpepizza till barnens förtjusning. Det var väldigt gott. slopade även tallrikar, varför slösa disk när man kan äta på kartongen;)Min älskade Emelie och jag hann med dagens utlovade bilkörning. Där vi byttes av vid ratten var ett ormbo starx intill. Där låg 3 otäcka huggormar ihopringlade när vi kom. Den ene var snabb ner i hålan,men de andra 2 hade ingen brådska. Den största var väldigt mörk så vi såg inget mönster ,men det var ingen snok iaf. Fet och lång var den . Usch ,dom där gillar inte jag.


Hon var superduktig min lilla höna. Tänk att hon är så stor att hon börjat övningköra. Hmm känns inte länge sedan hon gick i blöjor ;) Och lite konstigt är det ju, för jag har inte blivit en dag äldre... eller?
Nu ska jag sitta här en stund och läsa era bloggar, härligt avkopplings göra;)